Potpisan ugovor o saradnji Doma zdravlja „Dr Draga Ljočić“ i Specijalne bolnice „Merkur“

Na Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu

Direktor Doma zdravlja „Dr Draga Ljočić“ Šabac dr Branko Vujković potpisao je u petak na Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu ugovor o saradnji sa dr Dejanom Stanojevićem, direktorom Specijalne bolnice za lečenje i rehabilitaciju u Vrnjačkoj Banji „Merkur“. Ugovor je potpisan na štandu Specijalne bolnice, a podrazumeva da će zaposleni te ustanove i članovi njihovih porodica moći pod povoljnim uslovima da koriste usluge Specijalne bolnice (medicinski i SPA pansion).

Direktor Doma zdravlja dr Branko Vujković istakao je da je ovaj čin vid korporativne odgovornosti prema zaposlenima.

-Pored toga što mislimo na naše pacijente, mislimo i na naše zaposlene u ovim teškim vremenima za materijalni status svih radnika u zdravstvu. Ovaj ugovor definiše određene bonitete za naše zaposlene prilikom odlazaka u Vrnjačku Banju na rehabilitaciju, lečenje ili u okviru nekog turističkog aranžmana, ali isključivo u kapacitetima Specijalne bolnice- naveo je dr Vujković i dodao da je to samo jedan od vidova saradnje sa tom zdravstvenom ustanovom.

Budući da je Specijalna bolnica u Vrnjačkoj Banji jedina referentna ustanova za rehabilitaciju dijabetičara, upućivanje osoba obolelih od dijabetesa na lečenje u tu ustanovu značajno doprinosi unapređenju kvaliteta zdravstvene zaštite. Potpisivanju ugovora prisustvovao je i pomoćnik direktora Doma zdravlja „Dr Draga Ljočić“ Šabac dr Dejan Pavlović.

D.Dimitrijević

Exit mobile version