Postanite licencirani posrednik

Pružite sebi više mogućnosti u profesionalnom i ličnom napredovanju. Ukoliko želite da postanete licencirani posrednik, sada je prava prilika za to, jer  obuka biće organizovana u septembru od 13. do 17. septembra 2021. godine, u trajanju od 5 dana po 5 školskih časova. Termini su van radnog vremena (poslepodne).

Realizator ove obuke je Fakultet političkih nauka Beograd.

Što znači, ako imate visoku stručnu spremu možete postati licencirani posrednik, odnosno medijator, upisan u registar posrednika Ministarstva pravde Republike Srbije.  Obuka Vam omogućuje to, jer završena obuka je jedan od uslova za upis u Registar posrednika Ministarstva pravde Republike Srbije. Obuka se sprovodi u skladu sa Pravilnikom o programu osnovne obuke posrednika („Službeni glasnik RS“, broj 146/14).

Polaznici obuka koji rade u socijalnoj zaštiti dobijaju odgovarajući broj bodova za licenciranje, jer su programi istovremeno akreditovani u sistemu socijalne zaštite.

FAKULTETU  POLITIČKIH NAUKA – UNIVERZITET U BEOGRADU, Ministarstvo pravde RS,  izdalo je dozvolu za sprovođenje osnovne obuke za sticanje licence posrednik /medijator .

Kako Regionalna kancelarija posrednika  nije u sistemu PDV-a.

po osobi 25.000,00 za prijave i uplate do 01.09.2021.

po osobi 30.000,00 za prijave i uplate do 02.09.2021.

Zainteresovana lica  za ovu obuku mogu dobiti sve informacije preko e-mail adrese: reg.kancelarijaposrednika@gmail.com

 

Značaj obuke:
• ovladavanje osnovnim znanjima i veštinama postupka medijacije i oblastima primene,
• ovladavanje veštinama procene indikacija i kontraindikacija za postupak,
• upoznavanje sa karakteristikama i mogućnostima primene različitih stilova medijacije,
• sticanje znanja o zakonskim osnovama medijacije u Srbiji.

Osnovna obuka je namenjena svim licima sa visokom stručnom spremom kako u javnom tako i u privatnom sektoru. Veštine i znanja medijatora su posebno korisna za:

1.     rukovodioce,

2.     pravnike,

3.     profesionalce u ljudskim  resursima,

4.     menadžere,

5.     pedagoge

6.     psihologe,

7.     Stečajne upravnike,

8.     izvršitelje,

9.     pojedince koji žele da unaprede svoje pregovaračke  veštine,

Autori obuke su:

o    Prof. dr Tamara Džamonja Ignjatović, specijalista medicinske psihologije, licencirana medijatorka, Fakultet političkih nauka u Beogradu,

o    Dr Vera Despotović, socijalna radnica, porodična i psihodrama terapeutkinja i specijalista medijacije, Fakultet za medije i komunikaciju

o    Vladan Jovanović, dipl. pravnik i specijalista porodične medijacije

 Osoba za kontakt je Violeta Stamenković, diplomirana pravnica i ovlašćeno lice od strane Fakulteta političkih nauka iz Beograda. Kontakt telefon je 063 445 800.

Exit mobile version