Poruka koju SNS vlasti šalju građanima Šapca

SAOŠTENJE ZA JAVNOST POKS-aPOVODOM DODELE APRILSKIH NAGRADA GRADA ŠAPCA

Nelegalne i nelegitimne gradske vlasti predvođenje Srpskom naprednom strankom još jednom su, i to za Dan grada, ponizile i postidele sve građane Šapca.

Dan grada, 22. april je datum kada su poslednji vojnici Turske imeprije napustili tvrđavu na Savi i predali ključeve grada kapetanu Lazaru Cukiću, prestavniku nove, slobodne države Srbije. On je po ispraćaju Turaka Savom, sa vojskom umarširao u Tvrđavu i sloboda osvojena na Mišaru i Dublju, dobila je svoj puni obim.

Baš na ovaj dan i povodom ovog dana nelegalne i nelegitimne gradske vlasti odlučile su da Aprilsku nagradu i priznanje Počasni građanin dodele Ani Brnabić, predsednici Vlade Srbije. I predali su joj, simboličnio, i ključeve grada čiju je lepotu rodila sloboda. Gradski odbor Pokreta obnove Kraljevine Srbije pita čime je to zasluženo i kakvu poruku šalje?

Navedena osoba je najbolji primer svega što ne valja u našoj politici i našem društvu. Ima, najblaže rečeno, sumnjivo obrazovanje sa koledža u SAD sumnjive reputacije. Nema nikakve kvalifikacije za funkciju koju obavlja, niti je iko ikada glasao za nju na bilo kakvim izborima. Postavljena je, ne izabrana, na najvažniju funkciju u državi bez bilo kakvih kvaliteta, predznanja ili podrške, onako „svima u inat“ da bi obesmislila i obezvredila istu. Njeni bliski srodnici obavljaju različite unosne poslove za državu i sa državom. Njen jedini kvalitet jeste beskrajna odanost i poslušnost Aleksandru Vučiću. Kada bi u jednoj osobi hteli da predstavite propast našeg društva i države to bi sigurno bila Ana Brnabić na mestu predsednika Vlade.

Da li je to poruka koju SNS vlasti šalju građanima Šapca: Budite poslušni i odani Vođi i bićete nagrađeni, bez obzira na nedostatak kvaliteta i kvalifikacija, nesposobnost da iznesete smislenu rečenicu do kraja, ili potpuno gađenje koje izazivate kod građana?

Jedan stari ali nažalost aktuelan aforizam kaže: „Ili mi ne propadamo, ili dno ne postoji.“ Ako pak postoji, danas smo stigli do njega.

Exit mobile version