Pomenuli ste me sa pogrešnim imenom

Odgovor predsednika Gradskog odbora Zajedno Šabac Velimira Kuzmanovića, nelegitimnom „gradonačelniku“ Aleksandru Pajiću

Poštovani Aleksandre Pajiću,

vidite kako Vam se lepo obraćam sa Vašim pravim imenom. Pošto ne posećujem Vašu Facebook stranicu nisam ni znao da ste me pomenuli sa pogrešnim imenom. Potpuna je neistina da moji drugari i ja „pritiskamo“ gospodina Zelenovića da uđemo u lokalnu Skupštinu. Nema ni traga od sukoba među nama. Šta ja imam Vama da pričam o kupovini glasova, ucenama, kapilarnim glasovima, doseljenim glasačima za sitne novce, kad to znate bolje od mene. Želim da Vas uverim da znam dobro u kojoj sam političkoj stranci i da u životu neću nikad biti u drugoj. Gnušam se ljudi koji menjaju stranke i ideologije više puta u životu, smatram to prostim i nemoralnim, takve ljude nemam u svom ličnom okruženju.

Korektno smo skrenuli pažnju građanima Šapca da je pogon za prečišćavanje otpadne vode, koji je koštao više desetina miliona evra, dobrim delom van funkcije. Da sve ono što prođe kroz digestivni trakt svakog Šapčanina završi onako sirovo u našoj Savi. Skrenuli smo pažnju takođe, da uslugu prečišćavanja otpadne vode plaćamo redovno već mesecima, a da ćemo za te pare čim krene toplije vreme misliti da se kupamo u reci, a mi ćemo plivati u fekalijama. Za naše pare! Lepo je da im to pošteno kažemo mi, kad nećete Vi. Rado bih Vam još skrenuo pažnju da je bolje da sklonite sa Vaše stranice obećanje građanima da će do kraja 2023. biti završen Mačvanski trg. Nemojte se brukati, tamo nema ništa, sem Šabanovog spomenika koga ste, do duše, sami svečano otvorili. I to je u redu. Vi Šabanov, Zelenović Jevremov spomenik. O ukusima ne vredi raspravljati. Ne bih se na Vašem mestu hvalio najvećim budžetom. I svaki sledeći će biti sve veći, ali je vrednost tog novca nažalost drastično manja. Pa vi ste podigli cene svojih usluga za 35%, a u zadnje dve godine inflacija je preko 25%! Naš ratar džak uree plaća više nego duplo skuplje u odnosu na prošlu godinu! Da imate novca, volje i znanja, uradili biste bar Dom Vojske, završili kvantašku pijacu, sredili Trkalište da liči na Bare, uradili nešto u Sava parku…

Ne, gospodine Aleksandre, nije Vama opozicija kriva što niste u stanju ni vodu da pustite kroz fontanu. Pokvarili ste novu stanicu za prečišćavanje otpadne vode, koja je do 2020. radila besprekorno, a pre nego što ste i počeli treću fazu linije mulja. Možda Vas brine što je za deset godina od normalnog života Srba na Kosovu ostala samo pusta preambula u Ustavu. Možda Vas je poterao maler što je opet predsednik Skupštine onaj koga ste javno nazivali ustašom. Ja bih rekao mnogo štošta drugo, ali to ne bih nikad. Stvar morala.

Srdačan pozdrav, Velimir ili Veselin, od koga je, svejedno je.

Exit mobile version