Politika privatnosti (Privacy Policy)

Korišćenjem ovog sajta  prihvatate i politiku privatnosti

Sajt podrinske.com  poštuje privatnost svojih korisnika i posetilaca. Podaci koje ostavite na sajtu neće nikada biti podeljeni  sa trećim licima.

Kolačići (cookies)

Posete na ovom sajtu se prate preko kolačića u vašem internet pregledaču koji  su anonimne prirode. Služe za prikupljanje statističkih podataka o posetama, kao što su država, grad, brauzer i drugi neindetifikujući podaci.

Reklame

Na sajtu se mogu prikazati reklame. Sajt  podrinske.com nije odgovoran za sadržinu reklama.

Korišćenje podataka

Podaci koje ostavite na sajtu će se koristiti isključivo u statističke svrhe praćenja posećenosti, kao i u svrhe poboljšanja usluga koje nudimo.

DART kolačići

Na sajtu možemo da koristimo DART kolačiće  koji služe za prikazivanje reklama u zavisnosti od vaše istorije pregledanih stranica i deo su  Google DoubleClick usluga.  DART kolačići su poznati kao nepersonalizovani kolačići koji ne mogu da vide vaše lične podatke kao što je broj telefona, kreditne kartice i slično.

Politika komentara

Zabranjeno je vređanje i omalovažavanje drugih korisnika u komentarima. Isto tako je zabranjeno promovisati tuđe usluge i kompanije. Svi komentari koji se ne pridržavaju pravila biće obrisani.

Za dodatna  pitanja i pojašnjenja obratite se na email adresu info@podrinske.com

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist