Politika predsednika Vučića je jedini garant bezbednosti Srba na Kosovu i Metohiji

SAOPŠTENjE ZA JAVNOST GRADSKOG ODBORA SNS ŠABAC

U danu kada se sa bolom sećamo žrtava agresije NATO pakta koji je pre 24 godine bombardovao našu zemlju, razočarani smo što su pojedine partije, koje se izjašnjavaju kao „državotvorne“, tragediju našeg naroda pokušale da iskoriste za sticanje sitnih političkih poena.
Ovi samohvalisavci veličinom svog patriotizma i busanjem tobožnjom brigom za sudbinu srpskog naroda na Kosovu i Metohiji, još jednom su pokazali da ih jedino interesuje vlast. I da im je jedina politika oličena u mržnji prema predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću.
Nečasne namere grupe samozvanih „državotvornih“ patriota koju su održali skup i u našem gradu, narod je odavno prozreo. Zato su se na skupu pojavile samo lokalne vođe ovih lažnih patriotskih grupa. Videli smo, doduše, u našem gradu i gospodina iz Beograda koji se svojevremeno lažno predstavio da je Vlah, kako bi se kao nacionalna manjina domogao poslaničke plate.


Gradski odbor Srpske napredne stranke u Šapcu pruža punu podršku politici koju sprovodi predsednik Vučić jer je takva politika jedini garant bezbednosti Srba na Kosovu i Metohiji i stabilnosti naše zemlje u celini. A rezultati na izborima pokazuju šta o tome misle i građani Srbije.
SLUŽBA ZA INFORMISANjE
SRPSKA NAPREDNA STRANKA ŠABAC

 

Exit mobile version