Politički obračuni lažnog i nezakonitog vd direktora

Nova sramota za Zavod za javno zdravlje Šabac

U redakciju „Podrinskih“ upravo je stiglo pismo iz Zavoda za javno zdravlje Šabac u kome se kaže:

„Poštovani saradnici, U prilogu Vam dostavljamo dopis i Otvoreno pismo za koje Vas molimo da objavite u integralnoj verziji. Srdačan pozdrav S’ Poštovanjem Referent za komunikaciju Zavoda za javno zdravlje Šabac“.

Na prvi pogled pažnju mi je privuklo „Otvoreno pismo“. Kome to i zašto jedna zdravstvena institucija, kao što je Zavod za javno zdravlje, ima potrebe da piše „Otvoreno pismo“? Moje iznenađenje se povećalo kada sam otvorio to pismo i pročitao da ono glasi: „OTVORENO PISMO KOMANDANTU ŠTABA ZA VANREDNE SITUACIJE GRADA ŠAPCA, GOSPODINU NEBOJŠI ZELENOVIĆU“

Upitao sam se, a verujem da se i vi, poštovani čitaoci, pitate zašto Zavod za javno zdravlje ima potrebu da se na ovaj način obraća Komadantu Štaba za vanredne situacije grada Šapca kad, po zakonu, u sastavu ovog tela Zavod za javno zdravlje ima svog predstavnika.

Međutim, kada sam na kraju pisma pročitao potpis „VD Direktor MSc. dr Branko M. Vujković“ sve mi je postalo jasno. Po ko zna koji put ovaj prevarant bez skrupula kome je politika popila svu pamet zloupotrebljava zdravstvenu instituciju Zavod za javno zdravlje u prljave političke svrhe kako bi On i njegova stranka, vređanjem svojih političkih protivnika i iznošenjem laži, ostvarili neku korist na predstojećim, ponovljenim, izborima koji se i ponavljaju zbog toga što su upravo On, koji predstavlja prvog čoveka šabačkog SNS-a i njegova mafijaška klika, pokrali pa Upravni sud nije imao kud.

Iako su „Podrinske“ list u kojem nema cenzure ovakvo pismo nećemo objaviti jer ono nanosi nesagledivu štetu, pre svega, Zavodu za javno zdravlje a potom i građanima Šapca prema kojim naš list ima veliku odgovornost.

Obrazloženje ove naše odluke, koju smo poslali i Zavodu za javno zdravlje, glasi:

Poštovani,

dopis koji ste nam poslali potpisao je VD Direktor MSc. dr Branko M. Vujković. Kako je njemu, po zakonu, 21. avgusta istekao mandat vd direktora ovaj i ovako potpisan dopis predstavlja još jednu zloupotrebu zdravstvene institucije Zavoda za javno zdravlje Šabac u političke svrhe pa ga kao takvog ne možemo objaviti. Jer, smatramo, ovaj dopis predstavlja stav bivšeg vd direktora, koji se lažno i nezakonito predstavlja da i dalje obavlja tu funkciju kako bi za sebe ostvario neke političke poene, a ne Zavoda za javno zdravlje.

Međutim, ako nam dostavite zakonito rešenje kojim se dokazuje da je MSc. dr Branko M. Vujković i dalje na čelu vaše ustanove ovaj dopis ćemo objaviti.

Srdačan pozdrav

Ivan Kovačević

 

Zlo se sprema

Ovo što radi Vujković M. Branko samo potvrđuje kakvo se zlo Šapcu i Šapčanima sprema ako na ponovljenim izborima građani, koji izlaze na izbore, ne shvate da ovo neće biti samo obični izbori već borba za čast i slobodu Šapca.

Jer, sa ljudima kakav je Vujković M. Branko, „mladi lider SNS-a i prvi čovek šabačkih naprednjaka“ Šabac će postati grad bezakonja i srama kakav je danas Zavod za javno zdravlje.

NIJE SVE TAKO CRNO KAKO IZGLEDA! MNOGO JE GORE!

Ivan Kovačević

Exit mobile version