POKS ŠABAC: Saoptšenje za javnost

Pokret obnove Kraljevine Srbije Šabac danas su kontaktirali brojni roditelji predškolaca i dece iz vrtića u našem gradu. Skandal koji je danas izveden u organizaciji PU „Naše dete“ nije viđen nikada ranije u našem gradu. Danas su po kiši i nevremenu, naši najmlađi izvedeni na ulicu, da učestvuju na karnevalu. Inače sektor za vanredne situacije JUČE je obavestio Grad Šabac da se očekuje nevreme. Isto upozorenje izdao je juče i Okružni štab za vanredne situacije. Ali neko u našem gradu odlučio je da se ogluši o ovo upozorenje.

Ovo mora da stane odmah. Predškolska Ustanova naše dete direktno je ugrozila zdravlje naše dece. Po čijem nalogu, trebalo bi da utvrde nadležni organi. Da ima trunku časti samozvani gradonačelnik Aleksandar Pajić podneo bi ostavku i vratio se odakle je došao. Inače, da ne bude zabune, iza ovoga, pretpostavljamo stoji Nemanja Pajić. Ali to će već utvrditi nadležni organi. POKS Šabac podneće prijavu Repbuličkoj prosvetnoj inspekciji koja treba da utvrdi kako je moguće da se PU „Naše dete“ ogluši o upozorenja državnih organa i direktno ugrozi zdravlje i bezbednost najmlađih. Podnećemo prijave i Republikoj upravnoj inspekciji protiv Gradske uprave Grada Šapca, kao i krivične prijave zbog ugrožavanja zdravlja i bezbednosti protiv direktorke PU „Naše dete“ Sandre Mićić, kao i gradonačelnika Šapca Aleksandra Pajića.

Vreme je da se u naš grad uvede red i odgovornost. Vreme je za promene. I do promena će doći brže nego što mnogi očekuju. A onda će Šabac ponovo biti Mali Pariz, ponos i dika svoje Kraljevine.

Kako radili tako nam Bog pomogao.

Exit mobile version