POKS nije deo NADE

POKS JE DEO KOALICIJE PATRIOTSKI BLOK- ZA OBNOVU KRALJEVINE SRBIJE „OBRADOVIĆ- PARANDILOVIĆ/ DVERI-POKS.

Ovim putem obaveštavamo javnost, članstvo  i simpatizere da Srpska koalicija NADA po ko zna koji put laže i obmanjuje narod i medije zloupotrebljavajući ime POKS-a. Na njihovj izbornoj listi nas nema i neće nas biti, jer smo raskinuli koalicioni sporazum i na izbore izlazimo u koaliciji sa Srpkim pokretom Dveri u okviru Patriotskog bloka.

Stranke koje čine NADU su: Demokratska stranka Srbije (DSS) čiji je zastupnik dr Miloš Jovanović, Za Kraljevinu Srbiju (Monarhisti) čiji je zastupnik Andrija Dinić i Stranka „Bunjevci građani Srbije“ čiji je zastupnik Bojana Jelić.

Nas tu nema i neće nas ni biti, jer smo mi Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS) čiji je zastupnik Žika Gojković, a zamenik Miloš Parandilović.

Apelujemo na državne organe da zaštite naše članove od stalnog uznemiravanja putem  telefonskih poziva i SMS poruka koje im neprestano stižu od strane Srpske koalicije NADA i u kojima im se lažno predočava da je POKS deo NADE.

Molimo medije u Srbiji, da već jednom prihvate činjenicu da POKS nije deo NADE i da počnu objektivno i realno da izveštavaju bez našeg imena prilikom pominjanja njihove koalicije.

Nismo želeli, ali smo prinuđeni da reagujemo i pravnim putem. Da bismo zaštitili naše ljude, naše ime, naš logo, naše ideje i naš politički program prinuđeni smo da uložimo krivične prijave protiv uzurpatora koji se lažno predstavljaju i njihovih partnera koji im u tome daju podršku.

U prilogu je koalicioni sporazum Srpske koalicije NADA kao dokaz da govorimo istinu.

Exit mobile version