Počelo zasedanje Skupštine grada Šapca

PRISUTNO 45 ODBORNIKA

Danas, tačno u 9 časova, u amfiteatru Visoke škole strukovnih studija za obrazovanje vaspitača (Dobropoljska 5). Započelo je zasedanje novog saziva Skupštine grada Šapca. Sednici prisustvuje 45 od 69 odbornika čije mandate je verifikovao “krnji” i osporavani sastav Gradske izborne komisije.

Sednicom presedava najstariji član ovog saziva, Stevan Matić, penzioner i član PUPS-a. Posle izbora verifikacione komisije i verifikacije mandata u nastavku sednice očekuje se izbor predsednika i zamenika predsednika Skupštine grada Šapca, sekretara i zamenika sekretara Skupštine grada Šapca, gradonačelnika grada Šapca, zamenika gradonačelnika grada Šapca i članova Gradskog veća.

Prisutni odbornici

Pola časa pre zasedanja sednice Skupštine grada Šapca, u gradskoj pešačkoj zoni, na konferenciji za medije, prisutnim novinarima obratili su se odbornici sa liste “Nebojša Zelenović – Šabac je naš” koji su osporili legitimitet rada današnje skupštine grada Šapca i saopštili da oni neće učestvovati na Skupštini, kako su rekli, Srpske napredne stranke koja je protivzakonita i nelegitimna.

Konferencija za medije liste „Nebojša Zelenović – Šabac je naš“

Opširnije o ovim događajima pratite na “Podrinskim”.

Exit mobile version