Otvorena vrata“ u poljoprivrednoj školi

U Srednjoj poljoprivrednoj školi u Šapcu održana su „Otvorena vrata“ za buduće učenike i ostale zainteresovane koji su mogli da vide školu.

„Otvorena vrata“ su jedan od važnijih događaja u ovoj školi jer ova manifestacija omogućava budućim učenicima da se upoznaju sa školskim prostorom, resursima, porazgovaraju sa sadašnjim učenicima i profesorima o smerovima, programima i načinu rada u školi.

Tokom „Otvorenih vrata“, škola  je organizovala različite aktivnosti koje omogućavaju budućim učenicima da iskuse neke od mogućnosti koje im se pružaju u školi.

„Otvorena vrata“ takođe, pružaju priliku budućim učenicima da upoznaju sadašnje učenike škole i da saznaju nešto više o njihovim iskustvima. Ovo im može pomoći da se osećaju ugodnije u školi i da steknu poverenje u školu i njen program.

Osim toga, „Otvorena vrata“ su idealna prilika za školu da promoviše svoje programe i privuče nove učenike. Učenici koji su bili impresionirani onim što su videli tokom „Otvorenih vrata“ mogu odlučiti da se upišu u tu školu ali i da je preporuče drugima.

Sve u svemu, „Otvorena vrata“ u Srednjoj poljoprivrednoj školi u Šapcu su važna manifestacija koja je koristila kako budućim učenicima tako i školi koja je imala priliku da pokaže što sve nudi od svojih smerova.

dav

dav
Exit mobile version