Осуда криминала

Висoки функционер Српске напредне странке у Шапцу, Горан Тпдић, један од могућих кандидата ове странке за будућег градоначелника Шапца, је ухапшен због примања мита у износу од 2.000 евра.

Нажалост, ово нас не чуди, после криминалне продаје ПКБ-а, криминалне куповине Кпоерникуса, криминалног прања новца преко Београда на води, криминалне изградње 26 километара аутопута, и бројних других криминалних радњи, и на републичком нивоу, и на нивоу локалних сампуправа где су на власти, било је само питање времена када ће се открити криминалне радње чланова владајуће странке, и у нашем граду.

Нажалост, „институције“ наше „државе“ раде свој посао, само када се припадници владајуће партије међусобно сукобљавају. Само тада можемп видети колико су огрезли у криминал. Све ово је показатељ да нам државу не води некаква политичка странка, него једна група која по свему подсећа на криминалну.

Омладина Заједно за Србију осуђује криминално понашање високих функципнера Српске напредне странке, и јавно питамо – кога још кријете? Ко је убио Оливера Ивановића? Ко је наредио покушај убиства Борка Стефановића? Ко је суспендовао државу и рушио у Савамали? Ко је одговоран за смрт чувара у Савамали? Ко је одговоран за смрт 7 особа у паду хеликпптера? Ко је одговоран за смрт жене на наплатној рампи код Дољевца? Ко је Вулинова „тетка из Канаде“ са 200.000 евра? Одакле оцу министра Стефановића 300.000 евра у ранцу? Одакле министарки Михајловић 1,6 милиона евра за нови стан у Лондону?

Апелујемо на све Шапчане да добро размисле коме ће поклонити своје поверење, јер се лако мпже десити да им криминалци узму достпјанство. Како на републичком нивоу, тако и на локалном.

ИНФОРМАТИВНА СЛУЖБА

ОМЛАДИНЕ ЗАЈЕДНО ЗА СРБИЈУ

Exit mobile version