Osnovan Gradski odbor stranke u Šapcu

Saopštenje za medije Srpske Stranke Zavetnici

Srpska Stranka Zavetnici osnovala je i pustila u rad gradski odbor stranke.
Svečano otvaranje upriličila je dana 18.7.2021. predsednica stranke gospođa Milica Đurđevic, kao i članovi predsedništva doktor Slobodan Zečević i gospodin Dragan Bošković. Poverenik gradskog odbora gospodin Vladimir Trifunovic pozdravio je okupljenje članove i simpatizere, uputio im dobrodošlicu i prepustio reč članovima glavnog odbora. Članovi gradskog odbora veroučitelj Igor Bošković i sekretar odbora gospođa Biljana Stanić, takođe su pozdravili prisutne goste i uputili im dobrodoslicu.
Ovu mladu stranku sa velikom perspektivom vodićemo u bolju budućnost Srbije.

Otvorene prostorije Srpske stranke Zavetnici u Šapcu

Na inicijativu nekoliko stotina Šapčana, 18.07. 2021 godine član predsedništva Srpske stranke Zavetnici Milica Đurđević Stamenkovski otvorila je prostorije Srpske stranke Zavetnici GO Šabac u ulici Miloša Pocerca 16. Prvom inicijativnom sastanku odbora pristustvovali su članovi predsedništva stranke Dragan Bošković i dr Zoran Zečević, kao i članovi i simpatizeri stranke. Šapčani su prepoznali jednu novu snagu i energiju koja nudi konkretna rešenja, od nacionalno državotvornih do lokalnih mesnih zajednica.

„Za Šabac sam veoma emotivno vezana jer je u njemu provela detinjstvo. Ovde su moji koreni. Šabac je u istoriji bio bedem srpske slobode, kao najstradalniji grad u Drugom, a naročito Prvom svetskom ratu.“ rekla je Đurđević.

Ona je naglasila da su Zavetnici stranka ponikla iz naroda.„Živimo u vremenu kada su poljuljane vrednosti. Prvenstveni ciljevi naše stranke su borba za obnovu porodice i tradicije srpskog naroda, dostojanstva, političke odgovornosti, jedinstva. Stubovi oporavka su ekonomski patriotizam i naše selo. Ne smemo dopustiti da se porazi zdrava, normalana i porodična Srbija. Nama je u fokusu onaj običan čovek, koji je, nažalost, odavno već ponižen i zaboravljen “, izjavila je član predsedništva Srpske stranke Zavetnici Milica Đurđević Stamenkovski uz veliko oduševljenje Šapčana.

Exit mobile version