Osloboditi firme plaćanja dažbina ka lokalnim javnim preduzećima

Grupa građana “Prilika” smatra da, zbog ponovnog zatvaranja privrede i sprečene mogućnosti za rad, Šabac kao grad treba i mora da odgovori na to i pomogne privredi. Šabac je uvek bio prvi po potezima koji su pravljeni u odnosu na sve ostale u Srbiji, pa tako smatramo da i ovoga puta treba da se ponesemo odgovorno ka našim sugrađanima i pružimo priliku da opstanu srednja i mala preduzeća. Grad živi od pomenutih objekata, gde su ljudi zaposleni što ih i zadržava u našem Šapcu.

Zbog svega pomenutog očekujemo hitnu reakciju uprave grada. Prilika poziva odgovorne u gradu Šapcu da se tako i ponesu. Pozivamo ih i da prihvate teret rukovođenja gradom i stvore priliku za opstanak privrede, tako što će u narednih šest meseci osloboditi plaćanja lokalnih dažbina ka javnim preduzećima firme kojima je rad onemogućen usled mera borbe protiv virusa COVID19.

Budimo odgogorni i solidarni, jer uslovi rada diktiraju i mogućnost plaćanja. Zato nemojmo uzimati harač, nego pružimo priliku privredi da preživi.

GG Prilika

Exit mobile version