Osamnaesta sednica Skupštine grada Šapca

Sutra, 3.11.2022. godine sa početkom u 9 časova, uz neizostavni televizijski prenos biće održana 18. sednica Skupštine grada Šapca. Najvažnija tačka na dnevnom redu biće razmatranje i usvajanje predloga Odluke o rebalansu II Budžeta grada Šapca. Pored toga, odbornici će razmatrati i usvajati predlog rebalansa IV Programa poslovanja JKP “Stari grad” za 2022. godinu, predlog Odluke o sprovođenju javnog konkursa za izbor direktora JKP “Toplana Šabac”, kao i predlog Odluke o davanju na korišćenju bez naknade nepokretnosti udruženju “Karitas” Šabac a verovatno će biti još nekih tačaka koje će javnosti biti saopštene na početku sednice.

A sudeći po dnevnom redu sednica će se završiti oko podneva. Da se ne pravi nepotrebna pauza. Zato apelujem na dostavljača hrane da hamburgere i sokiće upakuje za poneti. Da se ne baci.

Sve u svemu sramotno za jedan grad poput Šapca i dve godine naprednjačke vlasti. Sa sve onim drugima. Dobro uhlebljenim!

PS

Iz Kabineta predsednika Skupštine, “čestitog” Nemanje Pajića, “Podrinskim” nije stigao poziv a ni materijal za Skupštinu. I to nešto znači i govori.

Ivan Kovačević

Exit mobile version