Opet Jasminka

ODJECI PRESUDE UPRAVNOG SUDA

Jučerašnju nerazumnu presudu Upravnog suda kojom se odlučilo po nekim prigovorima na izbore u Šapcu potpisasala je Jasminka Vukašinović, predsednik veća – sudija. I to ne bi bilo ništa neobično da se ime ove sudije nije, u negativnom kontekstu, provlačilo i posle republičkih izbora.

U tekstu: „SRAMNA PRESUDA Upravni sud legalizovao izbornu krađu?!“ objavljenom na portalu „Direktno“ piše:

„Veće Upravnog suda se upravo upisalo na strub srama…  – naveo je predsednik pokreta „Dosta je bilo“ i lider izborne liste „Suverenisti“ Saša Radulović, govoreći o žalbama koje je ta lista podnela Upravnom sudu na kardinalne nepravilnosti koje su se dogodile na parlamentarnim izborima 21. juna.“

Da podsetimo Pokret „Dosta je bilo“ podneo je tada više od 2.700 upravnih tužbi za obaranje izbora na više 2.700 biračkih mesta, pošto je RIK, kako su naveli u tom Pokretu, bez ikakvog osnova većinom glasova odbacila njihove prigovore na više od 2.700 biračkih mesta.

Svoje razočaranje radom Upravnog suda Radulović je iskazivao tekstovima na tviter nalogu.

Posle jučerašnje presude na prigovore u Šapcu očito da se u radu Upravnog suda i sudija nije ništa promenilo.

A onda se čudimo kad u izveštaju Evropske komisije stoji da u Srbiji nema naretka u pravosudnom i izbornom sistemu. I što nem je ulazak u Evropsku uniju i nakon dvadeset godina misaona imenica.

NIJE SVE TAKO CRNO KAO ŠTO IZGLEDA! MNOGO JE GORE!

Ivan Kovačević

Exit mobile version