Onlajn Zimska škola matematike

Od 28-30. decembra održaće se jubilarna 15. Zimska škola matematike za učenike od drugog razreda osnovne do četvrtog razreda srednje škole. Zimska matematička škola u Šapcu nastala je sa ciljem da se prodube znanja stečena na redovnoj nastavi i sa istim ciljem se održala do danas. Zbog trenutne epidemiološke situacije, po prvi put će se održati onlajn. Verujemo da će vrednosti koje Zimska škola neguje posebno u ovom trenutku doći do izražaja.

Škola je besplatna za sve učenike, a rad predavača je volonterski. Predavači su kao i do sada doktori matematičkih nauka, asistenti na fakultetu, uspešni takmičari, među kojima i studenti najprestižnijih svetskih i domaćih univerziteta, osvajači četiri zlatne medalje na Međunarodnoj olimpijadi, a najznačajnije mesto zauzimaju entuzijastični nastavnici i učitelji šabačkih osnovnih škola i gimnazija.

Prijavljivanje za školu se vrši popunjavanjem obrasca koji se formira klikom na dugme prijavi se na sajtu https://sites.google.com/view/zimskaskolamatematike. Sve dalje informacije ćete dobijati putem mejla koji navedete u prijave. Za sve nejasnoće kontaktirajte nas putem mejla ili telefona koji se nalaze u sekciji Kontakt.

Exit mobile version