Novo krivično delo Vujković M. Branka

KORIŠĆENJE ZAVODA ZA JAVNO ZDRAVLJE ZA PRLJVE POLITIČKE OBRAČUNE SA POLITIČKIM PROTIVNICIMA I NEISTOMIŠLJENICIMA

Naravno, o Branku M. Vujkoviću ne mogu ni jednu lepu reč da kažem. Ali, ovo što on radi u poslednjih desetak dana prevazilazi sve civilizacijske norme. Verujem da je svima jasno da, zbog ponovljenih i još uvek neodržanih izbora Vujković M. Branko nije uspeo da se domogne funkcije gradonačelnika Šapca. U stvari ne baš te funkcije već one koju ima njegov veliki prijatelj Vesić Goran u Beogradu dok će Aleksandar Pajić samo statirati u toj ulozi. Jer, kako naprednjaci kažu: “Šabac će biti kao Beograd”.

Međutim, kako vreme prolazi Vujković M. Branko sve više gubi pamet i poseže za kriminalnim radnjama. (Ako ovako radi sad šta mislite šta će raditi kad bude “gradonačelnik”) što njemu nije strano.

I ako bi ga neko mogao razumeti što vapi za izborime jer je ostao bez posla, a to nije mala stvar, onda verujem, da niko ne može da ga razume zašto koristi jednu uglednu zdravstvenu ustanovu koja postoji skoro 100 godina za svoje prljave političke obračune sa političkim protivnicima i neistomišljenicima. Čime još čini i krivična dela: lažnog predstavljanja i dovođenja građana u zabludu.

A da je kriza zbog neostvarene pobede šabačkih naprednjaka potpuno pomutila pamet Vujković M. Branku vidi se i iz pisama koje on skoro svakodnevno upućuje Komadantu Štaba za vanredne situacije grada Šapca i to na memorandumu zdravstvene ustanove u kojij je do pre nedelju dana bio vd direktora.

Kao osnovano sumnjamo da je ovo saopštenje koje je stiglo iz Zavoda za javno zdravlje falsifikat

Poštovani,

U prilogu Vam dostavljamo saopštenje za koje Vas molimo da objavite u
integralnoj verziji.

Srdačan pozdrav

Referent za komunikaciju

i da iza njega ne stoji niko od epidemiologa već bivši vd direktora Vujković M. Branko obratili smo se našoj eminentnoj zdravstvenoj ustanovi da nam da neka objašnjenja:

 

Poštovani,

kako osnovano sumnjamo da Vujković M. Branko i dalje zloupotrebljava Zavod za javno zdravlje za svoj, lični, prljavi obračun sa političkim protivnicima i neistomišljenicima molim Vas da nam dostavite informaciju o tome u kakvom je trenutno statusu Vujković M. Branko u Zavodu za javno zdravlje Šabac s obzirom da mu je 21. avgusta istekao mandat vd direktora koji se, po zakonu, ne može produžiti.

Ako je tačno, a jeste, da Vujković M. Branko više ne obavlja funkciju vd direktora onda se osnovano sumnja da on, zloupotrebom memoranduma i imena Zavoda za javno zdravlje čini krivično delo.

Takođe, na ovaj način, dakle prevarom, Vujković M. Branko zloupotrebljava i medije za svoje kriminalne političke ciljeve a „Podrinske“ kao odgovoran list prema građanima Šapca u ovom neće da učestvuje.

Dakle, Molimo Vas da nam odgovorite:

  1. U kakvom je svojstu Branko M. Vujković u Zavodu za javno zdravlje – Šabac
  2. Ko je sastavio ovaj politički pamflet i ko je od epidemiologa učestvovao u pisanju ovog saopštenja.

Dok ne dobijemo ove odgovore ovo saopštenje nećemo objaviti.

Srdačan pozdrav

Ivan Kovačević

Upozoravamo građane da ne nasedaju na ovakve dopise kao i kolege iz drugih medija da obvavljivanjem ovog saopštenja saučestvuju u krivičnom delu I kriminalnim radnjama Vujković M. Branka.

NIJE SVE TAKO CRNO KAO ŠTO IZGLERDA! MNOG JE GORE!

Ivan Kovačević

 

 

Exit mobile version