Novi govor mržnje Aleksandra Pajića

UČESTALI POZIVI NA LINČ SA TELEVIZIJE AS

Samozvani gradonačelnik Šapca, Aleksandar Pajić, ponovo je iskoristio priliku da na, sada slobodno mogu reći, huškačkoj Televiziji AS širi govor mržnje i iznošenjem brojnih laži po ko zna koji put crta metu na čelu meni, mojoj porodici i svima onima koji neće i ne smeju da ćute. Ni da ga hvale. Sramota je još veća što to čini na „namešteno“ pitanje voditeljke i njenog kikotanja, koja pri tome zaboravlja koliko smo puta, ja i moje novine, bili uz nju kada je bila diskriminisana, kad joj je bilo teško i kad se osećala „povređena“ i „uvređena“.

Meni je potpuno razumljivo da je ovim govorom mržnje Aleksandar Pajić pokušao da poentira u jednoj sumornoj i mračnoj emisiji u kojoj su on i njegov koalicioni partner govorili o tome šta su, kao vlast, uradili dobro u prvih 100 dana vladavine gradom Jevrema, Luke, Vinavera i naših potomaka. A nisu imali šta da kažu.

Velika bruka je i činjenica da je Nemanja Pajić mirno sedeo i slušao laži i neistine koje je njegov gradonačelnik u školskom primeru govora mržnje i poziva na linč izgovarao. A nije reagovao što ga je svrstalo u saučesnika.

Zato, ponavljam još jednom, stvari su se potpuno otrgle kontroli i nadležne institucije moraju, već jednom, da reaguju. Ovde se ne radi samo o pretnjama da „neposlušne“ „Podrinske“, i urednik, neće više dobitjati sredsta na konkursu već Aleksandar Pajić jasno poziva svoje pristalice da se obračunaju sa „neposlušnim“ Ivanom Kovačevićem i što je najstrašnije njegovom porodiciom.

Samo zato što profesionalno i odgovorno radi svoj posao.

Naravno nije ovo jedino zlodelo koje Aleksandar Pajić ima na svojoj savesti. Svojom nesposobnošću, kao komadant Štaba za vanredne situacije ugrozio je živote velikog broj korisnika Gerontološkog centra od kojih je njih skoro dvaadeset preminulo i prosto je neverovatno da o ovome tužilaštvo ćuti.

GRAĐANI ŠAPCA, PROBUDITE SE I PUSTITE URLIK! DA NAM SVANE!

Ivan Kovačević

Exit mobile version