Nova stomatološka stolica

DOM ZDRAVLJA LJUBOVIJA DOBIO DONACIJU OD KOMPANIJE “DUNAV OSIGURANJE”

Kompanija “Dunav osiguranje” donirala je stomatološku stolicu Domu zdravlja Ljubovija, čime je značajno podignut kvalitet rada u stomatološkoj službi. Milan Savić, direktor filijale “Dunav osiguranje” Loznica, posetio je Dom zdravlja Ljubovija gde je u stomatološkom odeljenju instalirana nova medicinska oprema.

– Kompanija “Dunav osiguranje” ovakvim potezima pokazuje da je na visokom nivou društvene odgovornosti. Kroz ovakve i slične akcije želi da pomogne lokalne zajednice na način da olakša život i da omogući kvalitetnije i bolje lečenje stanovnika. Potvrđuju i reči zaposlenih u stomatološkoj ambulanta, koji su prezadovoljni, koji su srećni više nego da su neku ličnu stvar dobili za sebe, jer im nova stomatološka stolica mnogo olakšava rad, a pacijenti su puno zadovoljniji – Rekao je Savić nakon obilaska prostorija stomatološkog odeljenja.

Predsednik Opštine Ljubovija Milan Jovanović podseća da Dom zdravlja u Ljuboviji nije dobio novu stomatološku stolicu više od 30 godina. On ističe da će najsavremenija oprema biti na korist građanima, a pre svih deci koja treba da se oslobode straha od zubara i steknu naviku redovne kontrole zuba.

– Sa “Dunav osiguranjem” sarađujemo kao opština jako dobro i jako dugo. Mi smo već napravili nekoliko novih programa gde smo, možda i kao prva opština u Srbiji, osigurali sva poljoprivredna gazdinstva na našoj teritoriji. Oni ne samo što su izlazili u susret u svemu tome, nego su pokazali da su društveno odgovorna firma, a pogotovo sa ovim poklonom koji su donirali našem Domu zdravlja. Pokazali su koliko je ta saradnja i za njih značajna, jer deo tih sredstava koji uberu na našoj teritoriji uvek vrate i ovo je sigurno jedna veoma bitna stvar za sve naše sugrađane – kaže Jovanović.

Stomatološka stolica koju je dobio Dom zdravlja u Ljuboviji jedna je od najsavremenijih na tržištu. Stolica sadrži modernu opremu, visokoturažne bušilice, tzv. turbine i daleko kvalitetnije osvetljenje, što će omogućiti i lakši i kvalitetniji rad.

RIVEREinfo

 

Exit mobile version