Nikola Selaković posetio Gradski odbor SNS Šabac

Član Predsedništva Srpske napredne stranke, Nikola Selaković, posetio je, prilikom prošlonedeljne posete Šapcu, Gradski odbor SNS Šabac.

U obraćanju prisutnima Selaković je istakao da se dolaskom u Šabac još jednom uverio da se grad razvija. On je ponovio da je u razgovoru sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem konstatovao da će Srbiji i njenim građanima biti bolje ako svako bude radio svoj posao.

Članovima Gradskog odbora Šabac obratio se i Branislav Malović, član Predsedništva i koordinator za Kolubarski i Mačvanski okrug koji je ponovio da je ovo jedan od najorganizovanijih odbora na čije rezultate svi mogu biti ponosni.

Predsednik Gradskog odbora, Živan Bajić, zahvalio je na poseti, ističući da dolazak člana Predsedništva Srpske napredne stranke pokazuje da je svima stalo da stranka funkcioniše besprekorno i radi u interesu svojih građana.

Bajić je ponovio da Gradski odbor pruža punu podršku politici predsednika Aleksandra Vučića, jer, kako je istakao, u našoj zemlji ne postoji jača snaga koja može brže, odlučnije i bolje da nas vodi putem napretka i izgradnje pristojne Srbije.

Ova poseta bila je prilika da se pokažu rezultati rada odbora, da se sumira šta je sve država uradila za grad Šabac, ali i postave novi ciljevi u interesu grada i građana.

 

Exit mobile version