Nije sramota diviti se nečijem radu, sramota je prisvajati ga

S A O P Š T E Nj E

Pre dve nedelje smo u Šapcu imali zvaničnu posetu postrojenju za prečišćavanje otpadnih voda. Tom prilikom su predstavnici Naled-a istakli njegov značaj za čitavu Srbiju i rekli da je primer za sve ostale gradove.

Ovih dana smo imali priliku da čujemo Aleksandra Pajića koji govori o Regionalnoj deponiji sa najvećim divljenjem, ovog puta možemo samo da potvrdimo ono što je izgovorio. Šabac i Sremska Mitrovica jesu osnivači zajedničke deponije ,,Srem-Mačva’’, Evropska Unija jeste pomogla realizaciju tog projekta. Tačno je da se otpad deponuje na ekološki način i da je cena najniža u Republici Srbiji. Ovim jeste rešen ogroman ekološki problem na najmoderniji način. Međutim ono što ostaje nejasno jeste: KAKVE TO VEZE IMA SA ALEKSANDROM PAJIĆEM?

Da li je to sve o čemu govori uspeo da uradi od oktobra 2020. do marta 2021. ili je ,,samo’’ zaboravio da kaže da je sve o čemu je govorio uradila prethodna Gradska uprava na čelu sa Nebojšom Zelenovićem.  Nije sramota pohvaliti prethodnike, naročito ako se uzme u obzir da nelegalne gradske vlasti obilaze Šabac kao ,,park nauke’’ sa neskrivenim divljenjem prema onome što je urađeno, sramota je pripisati sebi zasluge sa kojima nikakve veze nemate, a čiju ste realizaciju opstruisali na svakom koraku.

INFORMATIVNA SLUŽBA

ZAJEDNO ZA SRBIJU ŠABAC

Exit mobile version