Neprihvatljivi napadi na zaposlene

Saopštenje za javnost JKP „Parking-Šabac“

JKP „Parking-Šabac“ povodom napada kontrolora naplate parkiranja, koleginice Jelice Vasić od strane lica koje se tom prilikom predstavilo kao policajac, najoštrije osuđuje i apeluje na ovlašćene organe da ispitaju ceo slučaj.

Nemili događaj dogodio se u četvratak 22.11.2018.godine u večernjim satima kada je koleginica obavljajući svoje redovne aktivnosti vršila kontrolu i naplatu parkiranja u Masarikovoj ulici. Nakon regularnog izdavanja posebne parking karte (karte koja se izdaje korisnicima javnih parkirališta koji u trenutku kontrole nemaju plaćen parking) prišlo je lice koje se predstavilo kao policajac i vrlo vidnim agresivnim ponašanjem prvo verbalnim a potom i fizičkim nasrnulo na koleginicu zahtevajući objašnjenje i opravdanje izdavanja pomenute karte. Nakon što se naša koleginica uspela otrgnuti od nastraja, ceo slučaj je odmah prijavljen policiji.

U uverenju da će nemili događaj predstavljati usamljeni primer u budućnosti koristimo priliku da apelujemo i na sve druge korisnike javnih parkirališta da se pridržavaju propisane organizacije parkiranja i da su ovakvi napadi na zaposlene našeg preduzeća apsolutno neprihvatljivi.

Exit mobile version