Nemanja Pajić zloupotrebom službenog položaja načinio krivično delo!

IZBORNOJ KRAĐI NEMA KRAJA

Strasti oko izbora u Šapcu se ne smiruju. Kako vreme odmiče sve više je krivičnih dela i nezakonitih radnji koji ovaj izborni proces dovode do apsurda. Očito da je neko (Aleksandar Vučić) iz Beograda dao šabačkim naprednjacima „odrešene ruke“ i naredio da u što kraćem vremenskom roku (pominje se kraj oktobra), po bilo koju cenu, okončaju ove izbore na kojima je izvršen veliki broj krivičnih dela i nezakonitih radnji kakve se ne pamte u novijoj političkoj istoriji. I ako je, po tom osnovu, sasvim razumljivo da šabači naprednjaci, koji su do grla u kriminalnim radnjama, čine nova krivična dela računajući na zaštitu svog predsednika nikako nije jasno zašto im se u tim „mutnim“ radnjama priključio i njihov novi koalicioni partner – Nemanja Pajić i njegova grupa „Novi tim za Šabac – Jelena Milošević“.

 

Laž i obmana

Da li u želji da se još više dodvori svojim novim koalicionim partnerima ili da se lično pred Vučićem pokaže kao junak Nemanja Pajić je uradio nešto na šta bi malo ko normalan i pametan pristao. Kao, još uvek važeći, predsednik Skupštine grada Šapca uputio je zahtev Ministarstvu državne uprave i lokalne samouprave zahtev u kome je od njih zatražio dozvolu da (nepotrebno) napravi novi pečat gradske izborne komisije.

I, ne bi to bilo ništa neobično da Nemanja Pajić, zloupotrebom svog službenog položaja, nije obmanuo Ministarstvo i doveo u zabludu ovaj državni organ i na taj način ostvario određenu korist što predstavlja ozbiljno krivično delo.

Naime, u ovom dopisi stoji da je navedeni pečat predat načelniku Gradske uprave (što je tačno), a koji članovima Gradske izborne komisije (postavlja se pitanje kojim) on ne želi da vrati (što je laž i obmana). Takođe, u ovom dopisu Nemanja Pajić prijavljuje nestanak ovog pečata što je još jedna velika laž jer se zna, to je na konferenciji za štampu objasnio bivši sekretar Zlatko Ranković, da se pečat nalazi u sefu Gradske uprave.

Obmanuto Ministarstvo

Tragom ovog dopisa Nemanje Pajića poslatom Ministarstvu državne uprave i lokalne samouprave pravni tim „Podrinskih“ je proveravao navode iz dopisa i došao do saznanja da niko, ni Nemanja Pajić ni neko iz „krnjeg“ sastava Izborne komisije nije tražio od načelnika Gradske uprave da im preda pečat. A to znači da su u dopisu izrečene neistinite činjenice koje su dovele do toga da Ministarstvo da nepotrebnu saglasnos da se izradi novi pečat.

Zbog toga će, uskoro, protiv Nemanje Pajića biti podneta krivična prijava.

 

Neshvatljiv i nepotreban dodatni kriminal

Verujem, poštovani čitaoci, da nikom od vas nije jasno šta se u Šapcu trenutno dešava. I to je potpuno razumljivo. Jer, ako znamo da je zahvaljujući sprezi naprednjaka sa kriminalnim grupama kupljen veliki broj glasova, čime su naprednjaci stekli prednost u odnosu na svoje političke protivnike, i, ako se, takođe, zna da su u međuvremenu „kupljeni“ i odbornici još tri političke grupacije čime je ta prednost značajno povećana onada je potpuno nejasno šta se novim i sve težim kriminalnim radnjama pokušava postići.

I, zašto je šabačkim naprednjacima, ako već, kako kažu, imaju veliku „podršku“ građana Šapca potrebno da otežu i odugovlače izborni proces čineći sve veća krivična dela. Umesto da ćute i mirno sačekaju da se izborni proces po zakonu završi. A on bi, da nije bilo naprednjačkih gluposti, već odavno bio okončan.

Da li su se to Pajić, Birmančević i ostala travestija uplašili osvajanja vlasi ili je po sredi nešto drugo ostaje da se vidi.

NIJE SVE TAKO CRNO KAO ŠTO IZGLEDA! MNOGO JE GORE!

Ivan Kovačević

Exit mobile version