Neki novi klinci

PLIVANJE

Prošlog vikenda u Kragujevcu održano je drugo kolu Letnje lige Plivačkog saveza Centralne Srbije na kojem je učešće uzelo 296 plivača iz 22 kluba Centralne Srbije među kojima su bili i plivači PK „Delfin“ iz Šapca.

Ostvareni su sledeći rezultati:

Uglješa Pavlović (06) u trci na 50m delfin stilom, za svoju uzrasnu kategoriju, zauzeo je drugo mesto dok je u istoj trci u apsolutnoj kategoriji osvojio bronzanu medalju. U trci na 100m kraul stilom Uglješa je zauzeo 7. mesto.

Aleksa Avramović (10) u trci na 50m delfin stilom bio je šesti, a na 100m kraul zauzeo je 9. mesto.

Stefan Vuković (10) osvojio je 8. mesto u trci na 800m kraul  dok je Matija Stepanović (11) zauzeo osmo mesto na 50m prsno. U istoj disciplini Sara Popović (10) je zauzela 9. mesto.

Plasmani ostalih šestoro dece koji su po prvi put plivali ovo takmičenje su uglavnom od 11 do 23 mesta.

– Šest novih takmičara od ukupno deset iz našeg kluba, po prvi put je učestvovalo na 2. kolu Letnje lige Plivačkog saveza Centralne Srbije. Svima njima, kao na primer Stefanu Ristiću, Mladenu Simiću, Ivi Simić, Nikoli Vukoviću, Matiji Stepanoviću, Ognjenu Mijailoviću ovo je tek drugo, treće pravo plivačko takmičenje i veoma sam zadovoljan njihovim nastupom – rekao je Luka Poznanović, trener PK „Delfin“.

Exit mobile version