“Nebojša Zelenović – Šabac je naš“, prva proglašena lista za lokalne izbore

IMG_0668_resize Lista „Nebojša Zelenović – Šabac je naš“, na glasačkim listićima za lokalne izbore, biće pod rednim brojem 1, pošto su sinoć prvi predali potpise Izbornoj komisiji grada Šapca.

Prilikom predaje liste sa spiskom kandidata za odbornike u Skupštini grada Šapca, Nebojša Zelenović je rekao da veruje da nam šansu za dobar život, nove investicije i zaposlenje neće doneti niko sa strane.

– Verujem da šansu za uspeh i dobar posao za svakog od nas, možemo da stvorimo samo mi građani Šapca, ovde u našem gradu. U naredne četiri godine nastavićemo da gradimo naš Šabac, u kome će svako imati posao. Svako će moći da se leči i niko neće biti zaboravljen ili gladan. Naša deca zaslužuju školu za 21. vek. Školu u kojoj će ići u jednu smenu, u kojoj će imati topao i zdrav obrok i u školi završavati domaće zadatke.

U ime svih nas koji živimo i radimo za Šabac tražim vašu podršku uveren da nam dobar život, investicije i poslove neće doneti niko sa strane, već ih mi moramo stvoriti sami, rekao je Zelenović.

Listu je predala koalicija koju čine stranke Zajedno za Srbiju, Demokratska stranka i Srpski pokret obnove. Predlagači su na listu predložili i kandidate iz Inicijative „Selo grad“.

 

Exit mobile version