Ne znaju kud` udaraju

LIČNI STAV:  HANIBAL KOVAČ

Vučiću je jednostavno sve tema, čovek se bavi svim i svačim „od igle do lokomotive“… Tera žene u vojsku preko Vulina, jebe majku umetnicima ali ni oni njemu ne ostaju dužni… Prvi je predsednik države, ove zemlje, koji se ikada javno zakačio sa proslavljenom umetničkom elitom. Potpuno, bez imalo dostojanstva, kao šiparica na pijaci, svađa se sa Sergejem, Lekom, Sinišom piscem pa sada na kraju i sa Gutovićem… Mislim, predsednik si i uvek će biti da te pljuju, da te kude ali i da te hvale… Taki ti pos`o! Vućiću, odakle ti snage i vremena da se bez prestanka svakodnevno zapetljavaš kao pile u kučine u raspravu sa svojim neistomišljenicima umetničke proviniencije? Pa zar nije dovoljno što te vole tvoj Laza, tvoj Miki ali i Zoka crvenokosa? Bojim se da to govori nešto drugo, zašta ja nisam kompetentan da kažem…. Plašim se da je u pitanju neka dijagnoza!? „Ma ima svi da me volite i tačka, dokazaću vam da sam najbolji, najpametniji i jedini Bogom dan“!

Jadni smo mi sa takvim predsednikom, koji radi sve ono što mu nije posao i koji komentariše sve ono što ne bi smeo… Valjda se ugledao na onog ludog Trampa! Kako brat Putin, na svu veliku frku protiv njega, nove sankcije, on lepo pošalje svetu sliku samouverenog čoveka, kako peca ribu u nekoj Ruskoj tripizdini… Naravno, nije ni on cvećka al` bar zna kako se obavlja posao predsednika države? Ako me razumete šta hoću da vam kažem???

Nego, šta je sa tim unutrašnjim dijalogom i ko će sa kim unutra da razgovara? Mislim da nema potrebe za takvim dijalogom, tim unutrašnjim, oko Kosova, jer Vučić najbolje vodi te unutrašnje dijaloge jer je Bogom dan da se sam sa sobom sve lepo dogovori… Tako se dogovorio i za premijerku lezbejku, o ministru vojnom koji i ne zna šta je vojska, dogovorio se već i za kandidata za gradonačelnika Beograda a jedino još nije doneo odluku, kako sam kaže, ko će mu biti politički naslednik, veli, to će naknadno da odluči tj. dosgovori sam sa sobom… S T R A Š N O!

P.S.

U međuvremenu, dok se ne dogovori, onako unutrašnje, sve će pohapsiti, pokažnjavati, nelojalne medije pogasiti, jednom rečju, svima će nam lepo, onakon diktatorski „Majku na uranku“!

Exit mobile version