Nastavlja se saradnja i u novoj sezoni

Prvi tim „Metaloplastike“ posetio „Elixir“:

Rukometni klub „Metaloplastika Elixir“ upoznao se sa načinom radom kompanije „Elixir Zorka“ u okviru obeležavanja 85 godina od osnivanja hemijske industrije „Zorka Šabac“, sa ciljem unapređenja partnerstva i saradnje. Prvotimci „Metaloplastike“ imali su prilike da pogledaju izložbu posvećenu istorijatu industrije „Zorka“ kroz koju ih je proveo kustos Branislav Stanković, da isprate prezentaciju „Elixir Zorka – održiva rešenja za budućnost“ koju je predstavila Nataša Todorov, master hemičar, menadžerka održivog razvoja, kao i da obiđu fabrički kompleks. U godini velikog jubileja kompanija će i u novoj sezoni biti sponzor „Metaloplastike“, a ugovor o saradnji potpisan je nakon obilaska fabričkog kompleksa.

Rukomenti klub „Metaloplastika Elixir“ zahvalio se Stanku Popoviću, vlasniku kompanije „Elixir Zorka“ i svim zaposlenima na bezrezervnoj podršci u ostvarivanju sportskih ciljeva. Ni kompanija „Elixir Zorka“ ne krije zadovoljstvo zbog nastavka saradnje sa rukomentim klubom, koja je počela prošle sezone.

Ono što su rukometaši prvotimci „Metaloplastike Elixir“ imali prilike da vide u fabričkom kompleksu „Elixir Zorka“, kompanija želi da pokaže i građanima i građankama Šapca. U sklopu obeležavanja 85 godina od osnivanja hemijske industrije „Zorka Šabac“ biće organizovani termini za posete, a očekuje se događaj na kom će prisustvovati penzioneri koji su bili deo „Zorke“.

Isidora Kovačević

Exit mobile version