Naprednjačke krađe, pretnje….

LIČNI STAV:  Hanibal Kovač

Eeee, ovoga puta međusobno. Mislim, između sebe se glože, kradu, prete a hoće i da biju. Zamislite, kada to između sebe rade, ti naprednjaci, šta li bi tek nama radili, ako im se dozvoli? Na primer, direktor bolnice, dr Popović, u sred tržnog centra „Roda“, srete načelnika ortopedije dr Vidića i onako, valjda zbog nekih neraščišćenih računa, počeo pred auditorijumom da se drekenja na čoveka iz sveg glasa, preteći mu da će ga išamarati i da će mu „jebati mater“ uhvativši ga za rever jakne, na očigled brojnih svedoka ali i njihove dece, koja su bila prisutna. Posle toga, digla se čitava uzbuna, dr Vidić otrčao u policiju, pride obavestivši i gradske oce o napadu, te angažova i advokata. Sve čisto da čistije ne može biti. Dakle, napad, vređanje i pretnje na javnom mestu od strane dr Popovića! Auuuu, mislim se, al` je dr Popović otišao u falus, puca po svim šavovima, milimetar po milimetar. Uplašivši se skandala, umešao se i vrh SNS-a, da smiri situaciju. U stilu „nemojte ljudi, ko Boga vas molimo, vi ste lekari – elita“. I naravno, Vidić čka kao čka, uz obećanje da neće biti smenjen sa mesta načelnika ortopedije, povuče krivičnu prijavu protiv, kažu, sve alkoholisanijeg dr Popovića, koji će Vidića ipak možda išamarati, ako mu opet padne klapna. Za sada ništa – klasična moša, džabe smo se obradovali.

Nego, ona ranjena, gotovo „ubivena“ ispred pozorišta, Krstićka iz Vladimiraca, iz čista mira ukrala mobilni telefon predsedniku opštine Vladimirci, kod koga inače radi u kabinetu i naravno lujku odmah otkrili i priveli malo organima reda, tj. policiji! I šta mučenica da kaže u takvoj situaciji nego, pričaju mi policajci, da joj eto to partija naredila! Valjda da špijunira predsednika. Ajoj sestro slatka, rekoše policajci, di ćeš to nama u izjavi, ne smemo mi to tako zapisati! Sve kleveći, samo partiju ne diraj, jer ima da najebemo svi, zajedno sa zapisničarkom pride! Eto ludaka na gomili, a priče su luđe i od španskih serija! To su vam dragi moji, kadrovi SNS-a, u Šapcu i okolini.

P.S.

Bože, kako čovek prsne sa glavom kada dobije neku vlast i moć da o nečemu odlučuje. Nego, Popoviću doktore, bilo bi ti bolje da si naredio, kada je bio sneg, da se očisti krug bolnice a ne da stare roditelje, od internog do neurologije nosimo na rukama, jer nismo poneli sanke. Da, to je bilo na Sv. Savu, 27-og januara u 20 h. A umeš da sereš za govornicom gradskom a u bolničkom krugu haos, jer te sneg iznenadio u januaru. Sram te bilo!

Exit mobile version