Najoštrije osuđujemo sraman tekst kojim je tabloidno glasilo pokušalo da diskredituje i osramoti našeg koalicionog partnera Radomira Lazovića

Najoštrije osuđujemo sramno i neprofesionalno postupanje Srpskog Telegrafa, koji je u svom dnevnom listu na krajnje neprimeren i gnusan način pisao o ocu narodnog poslanika Radomira Lazovića, našeg koalicionog partnera.

Prorežimski tabloidi, bez trunke etike i poštovanja kodeksa, na najskandaloznije i najsramnije načine obračunavaju se sa neistomišljenicima vladajuće grupe.

Povezivanjem bez ikakvih osnova i dokaza sa osumnjičenima za najteža krivična dela i sramnim etiketiranjem porodice, upravo prorežimska tabloidna glasila crtaju metu na čelu narodnom poslaniku, koji u skupštinskoj klupi predstavlja istinski glas građana.

Žalosno je što vlast i tabloidna glasilana ovakve načine pokušavaju da narušite ugled svakom ko  slobodno govori i misli svojom glavom.

Ono što nas jako brine je sama pomisao na to šta su sve spremni da urade vlast i njihovi tabloidi, nakon ovakvih tekstova.

Pokušaj da se gospodin Lazović i njegova porodica izvrgnu ruglu i sramoti očajnički su potezi onih koji, kako iz skupštinskih klupa, tako i preko tabloidnih glasila, pokušavaju da diskredituju svoje političke protivnike, koji ukazuju na sve gori odnos vlasti prema državi i njenim građanima.

Pružamo svu podršku našem prijatelju i koalicijonom partneru Radomiru Lazoviću!

Beograd, 17. novembar 2022. godine

Informativna služba ZAJEDNO

Exit mobile version