Nagrađeni najbolji sportisti Šapca

sportisti 6Svečana dodela nagrada u organizaciji Sportskog saveza Šapca održana je danas u Šabačkom pozorištu. Zamenik gradonačelnika Šapca Nemanja Pajić pozdravio je goste i čestitao najboljim sportistima Šapca na postignutim rezultatima, a prisutnima su se obratili i Dane Korica, savetnik predsednika Sportskog saveza Srbije i Veselin Vuković, predsednik Sportskog saveza Šapca.

– Šabac ima olimpijce i vrhunske sportske rezultate, ali Šabac ima i klubove i sportski podmladak što je najvažnije ako želimo da zadržimo osvojene medalje i postižemo nove rekorde. U svemu tome važne su organizacije kao što je Sportski savez, koji sve klubove i udruženja drži pod svojim krovom, važna je i saradnja sa Sportskim savezom Srbije i drugim organizacijama. Ponosni smo na rezultate koje postižu naši sportisti i uvereni da će i ubuduće opravdati epitet koji Šabac kao grad sporta ima, rekao je zamenik gradonačelnika Šapca Nemanja Pajić.

Za najuspešnijeg sportistu grada Šapca u 2015. godini proglašen je Nebojša Grujić, najbolja sportiskinja je Kristina Topuzović, a najuspešniji sportski kolektiv je Rukometni klub „Metaloplastika“. Najbolji mladi sportista za 2015.godinu je Bojan Milinković, dok je u ženskoj konkurenciji nagrada pripala Nađi Cerovac.

 

RK „Metaloplastika“ – najbolji sportski kolektiv
u 2015. godini

Na današnjoj dodeli nagrada najboljim sportistima Šapca u sali Pozorišta, u organizaciji Sportskog saveza Šapca, gradonačelnik Nebojša Zelenović uručio je pehar najboljem sportskom kolektivu grada Šapca za 2015. godinu – Rukometnom klubu „Metaloplastika“.

Pehar je u ime Kluba primio Dragan Nikolić, predsednik Upravnog odbora RK „Metaloplastika“.

Exit mobile version