Na ponos Ljubovije

Učenici SŠ “Vuk Karadžić“ iz Ljubovije nastavili da nižu uspehe: Danijela Vasić drugo mesto na republičkom takmičenju književna olimpijada,  pohvala za Veljka Bogdanovića na republičkom takmičenju iz fizike

Danijela Vasić, učenica trećeg razreda gimnazije, zauzela je drugo mesto na Republičkom takmičenju iz književnosti „Književna olimpijad“, održanom  u Karlovačkoj gimnaziji. Učenicu je pripremao za takmičenje profesor David Mandić.  Pored Danijele, školu su na takmičenju predstavljale i učenice trećeg razreda gimnazije Dušica Stanišić, Jovana Ilić, Sanja Jevtić.

Republičko takmičenje iz fizike za učenike srednjih škola održano je u Gimnaziji „Bora Stanković“ u Vranju, a Ljubovijsku srednju školu predstavljali su Sanja Tomić, Violeta Radoičić i Veljko Bogdanović.

Veljko Bogdanović, učenik četvrtog razreda gimnazije, pokazao je odličan nivo znanja i osvojio pohvalu. Učenike je za takmičenje pripremala Željka Marković, nastavnica fizike.

-Bravo za učenike koji su predstavljali našu školu, pohvaljujem ih za pokazano znanje i čestitke na postignutom uspehu, čestitke Danijeli i Veljku i kolegama Željki i Davidu na izuzetnom uspehu postignutom na takmičenju – rekla je direktorica škole Dragana Arsić.

Pripremio: B. Petrović

Exit mobile version