Muke po Maloviću

LIČNI STAV: Hanibal Kovač

Taj, kako rekoh, izvesni Malović, bivši taksista a danas „jaki“ testis SNS-a, uporno, već nedeljama kako čujem, na svoju ruku a iz sopstvene mržnje, pokušava da pohapsi čelnike gradske uprave Šabac a glavna meta mu je, niko drugi do Nebojša Zelenović. Taj Malović je iskoristivši svoj položaj u vrhu partije i podaničko- poslušnički mentalitet nekih sudija, tužilaca i policajaca, pokušao da se dodvori velikom šefu i da, jednom za svagda, mimo zakona i Ustava, stavi tačku na „disidentski Šabac“. Bitanga svetskih razmera, koja je u protekloj predizbornoj kampanji ostala dužna lepih novaca u ime svoje partije, danas pokušava da svoju glupost, primitivizam i zlobu naplati osvetom koja je do sada kroz istoriju bila primerena samo Hitlerovoj i Staljinovoj kamarili. Na silu Boga, treba uhapsiti Zelenovića i onemogućiti ga da 6. novembra ode u Strazbur i tamo održi govor o našem predivnom predsedniku, njegovoj vladi i o „divnom“ odnosu iste prema malom i opoziciono nastrojenom Šapcu! Tom Maloviću ništa nije sveto i ne morate vi meni ništa da verujete ali ono što je interesantno i vrlo značajno je to, što članovi njegove partije javno podižu glas protiv bitange, koja ne preza niodčega! Nedavni pokušaj političke zloupotrebe kroz prizmu humanitarne akcije u našem gradu, osujetili su i osudili istaknuti članovi njegove partije, koji su shvatili šta se zaista „iza brega valja“. Tako na primer, istaknuti član SNS-a, Nemanja Lacković napisa šta o delovanju Malovića po malom Šapcu misli! O Maloviću inače, i šabački naprednjaci, izuzev narodnog poslanika Blaže Kneževića misle sve najgore ali nisu smeli i ne smeju javno da istupe kao Lacković, jer „ode glava“! Opasan ti je to, taj Malović, pitajte mene. Gleda vas u oči onako podmuklo, pruži ruku i sve slaže. Dakle, u želji da kroz humanitarnu akciju napravi sebi još jedan politički poen u našem gradu, upućeni građani Šapca i brojni članovi SNS-a, ustali su javno i rekli bitangi „dosta je bilo“! Citiram reči funkcioner SNS-a Nemanje Lackovića koji kaže:

-Dok se onaj bivši taksista, koji nadgleda Šabac sa tornja Air Serbia i pokušava da dopre do Valjeva, pita za ove okruge kao i njegove „klozetarke“ nemojte me zvati!

Vreme je da se napravi razlika između nas koji bi nešto da promenimo u ovoj državi na bolje i njih pojedinaca koji konstantno tapkaju u mestu – nismo svi isti.

Taj Lacković nije makar ko u nomenklaturi SNS-a, ali je očito imao „petlju“ da kaže i napiše ono što svi misle! Takvi Malovići su najveća opasnost za ovu zemlju i ne dao nam Bog da, kroz partijsko delovanje dobiju još veća ovlašćenja! Malović i njemu slični tafa, neće naređivati samo hapšenja, već mnogo gore i opasnije stvari. U tom slučaju, prebijanja i likvidacije će se vratiti u ovaj grad, kao i 44-te, kada je šesta Lička zagospodarila Šapcem i Podrinjem! Još uvek ćutim ali me opasno brine slepa poslušnost i tesna saradnja Blaže Kneževića sa tom i takvom bitangom, koja bi u Šapcu, onako po kratkom postupku, sve iza rešetaka!

 

P.S.

Evo vam i fotografije, da znaju Šapčani, koji se to naprednjak suprotstavio Gebelsovski nastrojenom izvesnom Maloviću.

Exit mobile version