Mile Isaković pristupio Srpskoj naprednoj stranci

Naš proslavljeni rukometaš, nosilac olimpijskih i svetskih priznanja, aktuelni direktor RK ,,Metaloplastika“, Mile Isaković, potpisao je u sredu na konferenciji za novinare pristupnicu Srpskoj naprednoj stranci. Isaković je rekao da njegov potpis znači da u potpunosti podržava politiku koju vodi aktuelni premijer.

-Moje učlanjenje u Srpsku naprednu stranku govori da se apsolutno slažem i da podržavam politiku koju vodi premijer Aleksandar Vučić. Podržavati jednu ispravnu politiku mislim da je sasvim legitimno pravo svakog od nas. Kao što niko ne može da mi oduzme ni biračko pravo, tako ne može da mi oduzme pravo da izaberem ono što mislim da je ispravno. Mnogo stvari koje radi premijer Aleksandar Vučić su vrlo slične onome što sam ja radio u rukometnom klubu „Meteloplastika“ u zadnjih sedam-osam godina- istakao je on.

Dr Aleksandar Pajić je Isakovića nazvao svetskom veličinom, dodavši da je on sve rekao na terenu, ali i posle završetka sportske karijere ostao u sportu, te da je danas veliki čovek za velika sportska dela.

-Čovek koji se ne osvrće na srebrne svetske medalje, zato što ima zlatne, čovek koji se ne osvrće na svetske, zato što ima olimpijske medalje, je rešio da podrži  sve ono što predsednik stranke Aleksandar Vučić i Srpska napredna stranka danas znače i predstavljaju u Srbiji- zaključio je Pajić pozdravivši dolazak Isakovića u redove GO SNS-a.

D.D.

Exit mobile version