Miholjski susreti sela u Mačvi

U Prnjavoru, 1. i 2. oktobra, održava se manifestacija “Miholjski susreti sela u Mačvi” u organizaciji Doma kulture u Prnjavoru a pod pokroviteljstvom Ministarstva za brigu o selu i Grada Šapca. Mesto održavanja manifestacije je dvorište Osnovne škole u ovom mestu a manifestacija se sastoji iz nekoliko različitih događaja.

Za subotu, 1. oktobra u 11 časova u učionici osnovne škole u Prnjavoru predviđen je turnir u šahu a istog dana i likovna radionica u 14 časova posvećena 100 godina od izgradnje iosvećenja Spomen-kosturnice u Prnjavoru.

Za drugi dan susreta, 2. oktobar, u nedelju planirano je takmičenje u kuvanju gulaša sa početkom u 12 časova a sat vremena ranije i Bazar kao i kulturno-umetnički program. Turnir u malom fudbalu sa po 5 učesnika, planiran je za oba dana manifestacije u sportskoj hali.

Za takmičenje u kuvanju gulaša, turnira u šahu i turnira u malom fudbalu obezbeđene su novčane nagrade a prijave ekipa kao i rezervacije štanda za bazar mogu se izvršiti pozivom na broj 065/460-99-20. Detaljnije informacije o manifestaciji biće objavljene putem društvenih mreža ove kulturne ustanove narednih dana.

Exit mobile version