„Metaloplastika“ sutra dočekuje „Vojvodinu“

Rukometaši „Metaloplastike“ sutra na svom terenu dočekuju ekipu „Vojvodine“, utakmica će biti odigrana u 19 sati i 30 minuta u sportskoj hali Šabačke gimnazije.

„Znate naše prioritete u domaćem takmičenju, Kup Srbije i plej of, tako da smo u nekoliko utakmica u Seha ligi, u kojima smo pokazali da možemo da se nosimo sa jakim Evropskim ekipama, pokušali da poštedimo i sačuvamo naše igrače koji najviše igraju. Počeli smo dobro plej of, ali napravili smo mali korak unazad u Nišu, koji se desio zbog akumuliranog umora. Što se tiče utakmice protiv „Vojvodine“ koju igramo sutra, očekujem da će biti na Evropskom nivou, očekujem vrhunsko suđenje, jer ove dve ekipe to zaslužuju. Oni koji budu pratili utakmicu preko strima, imaće priliku da uživaju u meču dve naše najbolje ekipe, a mi ćemo kao i uvek ići na pobedu“, kaže šef stručnog štaba „Metaloplastike“ Veselin Vuković.

Prednost „Vojvodine“ je svakako iskustvo, dok „Metaloplastika“ ima mladost, kažu iz tog kluba. Vuković napominje i to da je „Vojvodima“ imala priliku da poštedi svoje najbolje igrače, dok „Plstičari“ taj „luksuz“ sebi ne mogu da dozvole. Igrači kažu da je dogovr pobeda, te da će se truditi da to i ostvare.

„Opšta situacija nije ni malo povoljna za nas, ali to je sport. kako je nama, tako je i drugima koji igraju i Seha ligu i domaće prvenstvo. U svaku utakmicu ulazimo sa željom da pobedimo, normlno je da nas povrede prate, ali kada svaki igrač da 110 posto, nadomestimo te nedostatke koje imamo. Nastavljamo dalje u istom ritmu, poslednja utakmica nije pokazatelj onoga što mi možemo da uradimo, ovaj meč sa Vojvodinom dolazi u nezgodnom trenutku, ali mi svakako igramo da pobedimo“, ističe mladi Luka Mitrović, rukometaš „Metaloplastike“

Kako je rečeno na konferenciji za medije, „Metalolastika“ je u poslednje dve nedelje imala NBA ritam, kada je za 15 dana odigrano čak osam utakmica u dva takmičenja, što ni za jednu ekipu nije lak zadatak.

Exit mobile version