Meta Zelenović

Verujem, poštovani čitaoci, da ste se i vi, bar jednom, zapitali zašto šabački naprednjaci troše silne pare na „zakupljene“ termine, „zakupljene“ konferencije za štampu i angažuju celu bulumentu šabačkih naprednjaka, ministre, narodne poslanike, državne institucije, državnog tužioca, razne inspektore, novinare i botove po društvenim mrežama da bi „oblatili“ gradonačelnika Šapca, Nebojšu Zelenovića.

Znam, reći ćete, da preuzmu vlast u Šapcu. E, tu je ta zabluda i nerazumevanje suštine problema na koju naprednjaci računaju, Tačno, voleli bi „doktori“ da budu gradonačelnici Šapca ali to je, u svakom slučaju, manje važno za njihovu političku centralu u Beogradu. I predsednika lično. Jer, pretpostavimo, da gradonačelnik podnese ostavku „doktori“ bi opet izvisili. Nemaju skupštinsku većinu. I tačka.

Dakle, šta se „valja iza brda“?

Nebojša Zelenović je, trenutno, jedan od najperspektivnijih političara u Srbiji i, uz energiju građana koja se proteklih meseci uvećava i širi po ulicama gradova širom Srbije, veliki je problem za Aleksandra Vučića. I najozbiljniji suparnik. Svestan činjenice da se popularnost Zelenovića sve više povećava, ne samo u Šapcu nego i u Srbiji, da je Zelenović mlad i obrazovan političar koji brzo misli i reaguje, kulturan i lepo vaspitan ali i da je jedini političar koji je na izborima u Srbiji pobedio Vučića, „gospodar naših života“ je odlučio da se, po svaku cenu, obračuna sa njim. A za to je, „za sve pare“, angažovao sve moralne nakaze sa kojim raspolaže.

Vučićev strah je opravdan a „u strahu su velike oči“. I sve je dozvoljeno!?

Exit mobile version