MARKO JANČIĆ ČITA „PODRINSKE“

Samo nekoliko dana od kako su „Podrinske“ na svom sajtu objavile pismo jedne žiteljke ulice Isidore Sekulić pod nazivom „Isidora to nije zaslužila“ pojavio se gospodin Marko Jančić i lokalni SPS, veliki dušebrižnici i „zaštitnici građana“ da, tobož, skrenu pažnju javnosti na ovaj problem. „Podrinske“ su povodom pisma naše čitateljke, koja je na žalost htela da ostane anonimna, već kontaktirala čelne ljude grada kako bi od njih, dakle od nadležnih i odgovornih ljudi grada, dobile pravu i proverenu informaciju i izvršile mali „medijski“ pritisak, bez političke pozadine, da se problem stanovnika ove ulice što pre reši.

Posle objavljenog pisma naše sugrađanke ona nam je odgovorila:

On 2016-11-11 19:50,  wrote:

Hvala Podrinskim novinama na objavljenom pismu sugrađana!
S postovanjem,
(Ime i prezime sugrađanke)

Svesni vremena u kojem živimo i činjenice da su “Podrinske” veoma uticajan medij u gradu a da samim tim imaju i veliku društvenu odgovornost zahvalili smo našoj sugrađanki na dobijenoj informaciji i obavestili je o daljim koracima koje preduzimamo:

Poštovana (ime sugrađanke),
u ponedeljak ćemo razgovarati sa direktorom Gradskog građevinskog zemljišta, Vladom Nedeljkovićem, o vašem problemu. Verujem da možemo da pomognemo da se pitanje vaše ulice uskoro reši.
Zahvaljujemo na informaciji ali žao nam je što niste hteli da vam objavimo ime. Sutra, kada se ta ulica uradi, mnogi će, u političke svrhe, veličati sebe da su za to zaslužni.
Srdačan pozdrav
Ivan Kovačević

I nije dugo trebalo. Oglasili su se vrli Marko Jančić i Nikola Veselinović, predsednik MZ Letnjikovac. Saopštenjem SPS-a u kojem pozivaju “gradonačelnika da počne da ispunjava predizborna obećanja ili da rešavanje problema prepusti onima koji bi to radili bolje” i dodaju “SPS će nastaviti da reaguje na pozive građana i nastaviti da kritikuje trenutnu vlast za sve poteze koji nisu u interesu svih sugrađana”.

Posle ovog, i ovakvog, saopštenja “Podrinske”, s pravom, postavljaju  pitanje: Gde ste gospodo, vi i vaša partija, bili do sada? Funkcije na kojima ste bili ili na kojima ste još uvek pružale su vam mogućnost da ovaj problem davno rešite. Zašto to niste učinili?

I još nešto gospodine Jančiću. Vaša obezglavljenost i ponašanje u poslednje vreme navodi na konstataciju da je Salko Karadarević, u svom saopštenju, izgleda, bio u pravu!

Ne truj te i ne dovodite u zabludu građane da vi, kao takvi, možete nešto da uradite za njih. Jer, vi ste samo obična politička rulja koja ne zna ni za stid ni za sram.

Na kraju i jedno “nagradno” pitanje: Koliki deo sredstava koje su naprednjaci uložili u projekat “rušenja gradske vlasti” je ovom saopštenjem otplaćen?

Najduhovitije odgovore ćemo objaviti!

 

 

Exit mobile version