„Mačva“ večeras od 20 sati protiv „Voždovca“

U sedmom kolu Super lige Srbije fudbaler „Mačve“ u subotu od 20 sati sastaju se sa ekipom Voždovca u Beogradu.

Šef stručnog štaba „crevno- crnih“ Dragan Aničić smatra da sam pogled na tabelu i činjenica da su u poslednje tri utakmice poraženi, ulogu favorita stavljaju na stranu protivnika, ali ne isključuje mogućnost da bude iznenađenja.

-Fudbal je zato i zanimljiv jer favoriti ne pobeđuju uvek. U velikom broju slučajeva se dešava da ekipa koja je na papiru slabija napravi iznenađenje. Pošto nisam pobornik velikih obećanja, jedino mogu da obećam u moje i u ime igrača da ćemo nastaviti da ostavljamo dobar utisak na terenu, iako rezultati realno ne prate to što pružamo u igri. Jedino u sportu nekad veliki trud i rad u nekom kratkom periodu ne mogu da daju rezultat, ali uz upornost sve vremenom dođe na svoje. Voždovac je ozbiljna superligaška ekipa, treća na tabeli, imaju veliki broj kvalitetnih superligaških igrača, dobar su spoj mladosti i iskustva. Pokazali su i protiv Partizana da igraju moderan fudbal i sigurno da nam na ovoj utakmici neće biti lako, ali neće ni njima- podvukao je Aničić i dodao da su fudbaleri u prethodnim utakmicama pokazali da mogu da igraju protiv svih i radili na ispravljanju uočenih grešaka koje se u superligaškom fudbalu kažnjavaju na terenu, kao što su neke taktičke situacije koje moraju da se savladaju ranije.

On je izrazio uverenje da će već od ove utakmice početi da se vraća na pravi način sav uložen trud.
Prvotimci Ivan Obrovac i Radoš Protić očekuju dobru utakmicu i uvereni su da ulaze sa da veštačka podloga na kojoj ne igraju često neće biti prepreka da ekipa pokaže svoj kvalitet.
-Očekuje nas teška utakmica, samim tim što je ekipa Voždovca u dosadašnjem delu prvenstva pokazala kvalitet, a očekuje nas i druga podloga na kojoj oni igraju, što nama neće smetati da pokažemo sav svoj kvalitet. Mislim da smo i u prethodne tri utakmice, iako nismo pobedili, igrali sasvim dobro, ali je nedostajalo sportske sreće- naveo je Obrovac.
Protić je takođe optimista i uveren je da drugačiji ambijent nije smetnja da se tim pokaže u dobrom svetlu.

-Siguran sam da to ne umanjuje naše šanse za osvajanje bodova. Nadam se da ćemo sprovesti sve u delo što trener od nas bude tražio. Ja sam optimista što se tiče sutrašnje utakmice- poručio je Protić.
Utakmicu će od 20 sati prenositi direktno od 20 sati Televizija Arena sport.

D.Dimitrijević

Exit mobile version