Mačva u sredu dočekuje TSC iz Bačke Topole

U 23.kolu Linglong Tire Super lige Srbije

U 23.kolu Linglong Tire Super lige Srbije fudbaleri Mačve se u sredu od 18 sati sastaju sa ekipom TSC-a iz Bačke Topole. Šef struke crveno- crnih Dragan Aničić ekipu TSC rekao je da je protivnik među tri najkvalitetnije ekipe u ligi, te da očekuje izuzetno težak meč. Tim je duži vremenski period zajedno, igrači iskusni i odlično vođeni.

-Imaju stil igre koji volim, agresivan fudbal i na domaćem i na gostujućem terenu. Da sam mogao da biram protivnika kojeg ne želim u ovom trenutku, sa njima sigurno ne bih voleo sada da igram. Imaju mnogo kvaliteta, ali ukoliko iskoristimo njihovu slabiju stranu, možemo očekivati povoljan rezultat. Njihova dva špic igrača zajedno su dala 20 golova i izuzetno su nezgodni. Tu su Arsenijević, odličan golman Filipović, Tumbasević i Tomanović koji imaju ogromno superligaško iskustvo, tako da nas zaista očekuje težak posao. Uspevali smo i ranije da dobijemo ekipe koje su mnogo jače od nas, pa se nadam da ćemo uz podršku naših navijača pružiti za nijansu bolju igru nego na prethodne dve utakmice i da ćemo ponovo uspeti da obradujemo navijače- naveo je Aničić.

Prvotimac Nikola Dukić saglasan je da je TSC ekipa koja je pokazala svoj kvalitet.

-Trenutno su na petoj poziciji, ali i mi smo počeli sa dobrom igrom, pa se iskreno nadam dobroj fudbalskoj partiji. U prošlom susretu na gostovanju izvukli smo bod, nismo bili poraženi u Bačkoj Topoli. Ukoliko ispunimo zahteve šefa i uz podršku sa tribina, verujem u dobar ishod- rekao je Dukić.

Vezista Lazar Ivić rekao je da je ekipa TSC najprijatnije iznenađenje ove godine u Super ligi. -Na startu niko nije očekivao da će napraviti tako ozbiljan rezultat. Njihov najveći kvalitet je što su već duži niz godina isti igrači na okupu, a svoje redove samo dopunjuju kvalitetnim fudbalerima. Izdvojio bih Lukića i Arsenijevića, njihove najbolje igrače po mom mišljenju. Nadam se da ćemo na kraju zajedno da se radujemo sa brojnim navijačima- istakao je Ivić.

Blagajne na dan utakmice sa radom počinju od 16 sati, kada se otvaraju i kapije stadiona.

D.D.

Exit mobile version