„Mačva“ u nedelju protiv „Radnika“

U desetom kolu Super lige Srbije, fudbaleri „Mačve“ u nedelju od 16 sati na svom terenu dočekuju „Radnik“ iz Surdulice. Dosadašnji mečevi i kvalitet ekipa pokazali su da u ovoj ligi svako svakog može da pobedi, i sa tim su saglasni i šef stručnog štaba Dragan Aničić i igrači, Nenad Gavrić i Marko Đurišić, koji su se na redovnoj konferenciji za novinare osvrnuli i na poraz od ekipe „Vojvodine“ u sredu u Novom Sadu rezultatom 1:0.

-Ova liga je takva da to što je „Radnik“ pobedio „Čukarički“ nije neko iznenađenje. Sve ekipe su istog kvaliteta i svako svakog može da pobedi, ne računajući Crvenu zvezdu i Partizan, koji su, realno, iznad ostalih ekipa. Radnik predvođen Bulatovićem i Mićićem je veoma nezgodna ekipa, imaju igrače koji su hitri u napadu, kao i nekoliko igrača koji su dobri u skok igri. Kada igrate protiv njih morate da vodite računa o mnogo stvari- rekao je Aničić i dodao da ne traži alibi za poraze, te da nema šta da zameri igračima, jer su pokazali borbenost na terenu, ali na realizaciji mora još da se poradi, jer je rezultat merilo svega.

Gavrić je poručio da je pred „crveno- crnima“ teška utakmica

-Očekuje nas teška utakmica, ekipu „Radnika“ predvodi odličan trener Sima Krunić. Mićić je postigao gol protiv Čukaričkog, čini mi se i u Kruševcu. On je igrao sa mnom u Napretku, tako da se sigurno radi o jednom dobrom igraču, a tu su još i Radović, Bulatović… Mislim da uz podršku navijača možemo doći do toliko željene pobede pred našom publikom- istakao je Gavrić.

Đurišić, koji je u meču protiv Vojvodine debitovao u dresu „Mačve“, podvukao je da je Radnik ozbiljna ekipa i dodao da mu je Mićić bivši saigrač.

-Radnik je ozbiljna ekipa, znamo da nas čeka teška utakmica. Na nama je da pokažemo kvalitet i pobedimo- naveo je Đurišić.

Dosadašnji rezultati pokazali su da prvotimci „Mačve“ bolje igraju u gostima nego kod kuće, a to objašnjavaju blagim psihološkim pritiskom, jer su očekivanja publike velika.

-Naravno da postoji mali pritisak pred našom publikom, jer oni očekuju najbolje od svojih igrača, kao što i mi očekujemo da pobedimo u svakoj utakmici. Šabačka publika je, kao i kruševačka, malo specifična, očekuju dva gola u prvom minutu. Šalu na stranu, ja ovu publiku zaista volim, bez njih ne bi bilo ni nas igrača, ali ih pozivam da se strpe. Sigurno je da će biti teško, ali uz njihovu podršku, siguran sam da ćemo izboriti bodove u nedelju- podvukao je Gavrić.

Biletarnice počinju sa radom od 13 sati, a kapije stadiona su otvorene od 14 sati. U skladu sa Zakonom o policiji Republike Srbije, ovlašćeni službenici Ministarstva unutrašnjih poslova u Šapcu fotografisaće i snimati posetioce i učesnike.

D.D.

Exit mobile version