Mačva u Lučanima protiv Mladosti

U petom kolu plej- auta

Fudbaleri Mačve dva puta će se sastati sa ekipom Mladosti u Lučanima za pet dana, a prvi susret zakazan je za petak od 18 sati, u petom kolu plej auta, uz direktan prenos na Televiziji Arena sport.
Crveno- crni su na prvom gostovanju u okviru prvenstva poraženi rezultatom 2:0, dok su na svom terenu pobedili rezultatom 2:1. Revanš utakmicu polufinala Kupa Srbije igraju u Lučanima 9.maja, dok je prva završena nerešenim rezultatom 1:1.

Šef struke Mačve Dragan Aničić istakao je da ekipa Mladosti po svim fudbalskim parametrima i rezultatima u dosadašnjim plej aut utakmicama zaslužuje plej- of.

-Bez obzira u kom sastavu izađu, imaju širok izbor igrača, nijanse su u pitanju, tako da ponovo očekujemo težak meč. Do sada smo dve utakmice uspeli da rešimo dobrim rezultatom, jednu u našu korist i verujem da će i naredna u Lučanima biti kvalitetna i da će gledaoci uživati. I nas i njih krasi dobra igra, dosta šansi, otvorena igra i nadam se da ćemo uspeti da nametnemo neki naš stil, napraviti više šansi od protivnika i bar jednu više uspešno realizovati- rekao je Aničić.

Prvotimac Ivan Obrovac veruje da će svi igrači pružiti dobru partiju i nastaviti niz dobrih rezultata.
-U poslednjoj utakmici sa ekipom Radnika završili smo veći deo posla što se tiče opstanka u ligi, a u ovoj utakmici imamo priliku da definitivno obezbedimo opstanak, što je i bio cilj na startu plej- auta. Očekujem dobru igru naše ekipe, kakvu smo pokazali i u poslednjih nekoliko utakmica. Ekipu Mladosti odlično poznajemo, igrali smo nekoliko utakmica sa njima i među nama nema nikakvih nepoznanica- smatra Obrovac.

Nenad Gavrić istakao je da u redovima ekipe Mladosti ima izuzetno kvalitetnih i mladih i iskusnih igrača, te da očekuje tešku utakmicu.

-Ekipa Mladosti u svojim redovima ima mnogo kvalitetnih mladih i iskusnih starijih igrača. Tu su Golubović i Rosić, jedan od najboljih golmana u Srbiji, zatim Pavlović, Tumbasević, Bogdan Milošević, za koga verujem da će na leto dobiti zasluženi inostrani angažman. Očekujem dobru utakmicu i nadam da ćemo uspeti da uzmemo sva tri boda- naveo je Gavrić.

Zbog povreda, u Lučanima neće igrati Bojan Matić i Nikola Milinković, a zbog parnih kartona Mladen Lazarević i Nemanja Tošić.

D.D.

Exit mobile version