Mačva protiv Radnika na svom terenu

U četvrtoj utakmici plej- auta

Za važne bodove fudbaleri Mačve boriće se u nedelju od 19 sati, kada se u četvrtoj plej- aut utakmici na svom terenu sastaju sa ekipom Radnika iz Surdulice. U susretima ekipa uvek je bilo mnogo golova, a crveno- crni se nadaju da će jedan više završiti u mreži protivnika i doneti im siguran opstanak u elitnom rangu takmičenja.

Šef Stručnog štaba Dragan Aničić je rekao da ekipu očekuje teška utakmica, jer u ligi nema lakih protivnika.

-Mi smo u rezultatskom plusu u ovih nekoliko utakmica i na krilima dobrih rezultata ući ćemo i u sutrašnji meč, s ciljem da pokušamo da izborimo pobedu. Ova pobeda bi nam donela i mir, a možda i definitivno obezbeđen opstanak u Super ligi tri kola pre kraja. To neće biti nimalo lako, jer nam je protivnik dugogodišnji član Super lige, klub koji iz godine u godinu napreduje i infrastrukturno i u takmičarskom delu. Radnik predvodi iskusni Simo Krunić koji je imao izvanredne rezultate u Jagodini, što sad potvrđuje i ovde u Surdulici. U ekipi su iskusni igrači kao što su Mitošević, Ristović, Purović, Žarković, kao i izuzetno talentovani mladi reprezentativac Zlatanović i Kjeremeh. U obe prethodne utakmice Mačve i Radnika bilo je dosta golova i nadam se da će tako biti i u sutrašnjem meču, s tim da će jedna lopta više završiti u njihovoj mreži i da ćemo svi zajedno slaviti nakon utakmice- rekao je Aničić.

Najbolji strelac Mačve Bojan Matić očekuje tešku utakmicu, ali i pozitivan rezultat za svoju ekipu.
-Optimista sam u pogledu predstojeće utakmice, zato što naša ekipa u Šapcu, izuzev susreta sa ekipom Crvene zvezde i Partizana, nije izgubila, poslednji put je to bilo sa Čukaričkim. Sve ostale utakmice pred našom publikom ili smo pobeđivali ili igrali nerešeno. Mislim da se na našem terenu mi uvek pitamo i uz maksimalno zalaganje i naše navijače koji su nam 12. igrač, ostvarićemo pobedu i obezbediti opstanak- naveo je Matić.

Prvotimac Miloš Adamović se nada se da će Mačva sutra uspeti da trijumfom obezbedi opstanak u ligi.

-Ekipa Radnika mnogo bolje igra kod kuće nego na strani, što ćemo mi iskoristiti. Bio sam u dresu Radnika nekih godinu dana i otprilike znam sve njihove vrline i mane. Probaćemo da to iskoristimo kako bismo trijumfovali i mogli da se skoncentrišemo na Kup takmičenje, gde su nam visoke ambicije i nadamo se ulasku u finale. Očekujem pun stadion i pravu fudbalsku predstavu- naveo Adamović.

Biletarnice na stadionu Mačve sa radom počinju od 16 sati, a kapije stadiona otvaraju se sat kasnije.

D.D.

Exit mobile version