Mačva protiv Radničkog

Prvi susret u Kup takmičenju

Fudbaleri Mačve u okviru šesnaestine finala Kupa Srbije u sredu na svom terenu od 18 sati dočekuje ekipu Radničkog 1923 iz Kragujevca.

Šef stručnog štaba Dragan Aničić ističe da je protivnik klub sa bogatom tradicijom i vernim navijačima.

-Doveli su jako dobrog i perspektivnog trenera Tešovića i mislim da će vrlo brzo, za godinu- dve, ako budu imali strpljenja i upornosti, uspeti da se vrate tamo gde im je mesto i gde su i bili mnogo godina. Ekipa je spoj mladosti i iskustva, tu su Ilić, Vujasin, Kovačević… Oni imaju duže i superligaško i prvoligaško i internacionalno iskustvo, a tu su i mladi talentovani Todorović i Petrović. Sudeći po dosadašnjim utakmicama, mi ćemo ih maksimalno ozbiljno shvatiti. Prošlogodišnju lepu priču želimo da pokušamo da ponovimo i ove godine, jer je Kup klub, igrače i mene kao trenera promovisao na najbolji mogući način- kaže Aničić.

Kapiten crveno- crnih Filip Pejović rekao je da je Kup takmičenje prilika da se klub, igrači i određena sredina, afirmišu na najbolji mogući način i da se rezultatski stigne daleko, kao što je Mačva to učinila prošlu sezonu.

-Radnički je klub sa kojim smo se često susretali i u prošlosti igrali zanimljive i uglavnom derbi utakmice kroz razne lige u kojima smo se takmičili. Mislim da će biti kvalitetna utakmica, ali u prvom redu gledamo sebe i zaista očekujem od našeg tima da pokažemo svu našu snagu i da igramo na našem najvišem mogućem nivou- podvukao je Pejović.

Golman Dušan Puletić spreman je za susret u bitnom takmičenju za domaćine.

-Radnički je dobro organizovana ekipa koja u svakom trenutku zna šta hoće na terenu, ali kada smo mi pravi i kada igramo kako treba, pobeda se ne dovodi u pitanje. Nadam se da će tako biti i u sredu i da ćemo se vratiti na pobednički kolosek-naveo je Puletić.

U skladu sa Zakonom o policiji Republike Srbije ovlašćeni službenici Ministarstva unutrašnjih poslova snimaće posetioce i učesnike. Biletarnice na stadionu Mačve sa radom počinju od 15 sati, a kapije stadina otvaraju se u 16 sati. Cene ulaznica su nepromenjene – Jug 200 dinara, Istok 300 i Zapad 500 dinara.

D.D.

Exit mobile version