Mačva protiv Rada na svom terenu

U 33. kolu Super lige Srbije

U 33. kolu Super lige Srbije fudbaleri Mačve u sredu od 18 sati igraju protiv beogradskog Rada na svom terenu. Crveno- crni su plejaut započeli pobedom, da bi u drugoj utakmici igrali nerešeno, a šef struke Mačve Dragan Aničić rekao je da će igrači dati sve od sebe kako bi zabeležili novu pobedu.

On je napomenuo da je Rad klub sa veoma bogatom tradicijom, te da je ekipa mnogo promenjena u odnosu na prvi deo prvenstva, a dolaskom novog trenera Milinkovića dobili su i nov kvalitet u igri.

-To je sada sasvim druga ekipa, pojačana dovođenjem iskusnih igrača kao što su Berendija, Marinković, Bjedov, Veselinović i uz njih mladi reprezentativci Lutovac i Denić. Ekipa Rada je kvalitetna, a mesto na tabeli je posledica toga što srednji deo prvenstva nisu odradili kako treba. U ovom delu prvenstva su jedna od boljih ekipa i podaci da su dobili Surdulicu, pre toga Čačak 5:0, pa su od Vojvodine izgubili nesrećno u 90.minutu, sa Lučanima 1:1, govore da nas očekuje težak i neizvestan meč. Mi imamo svoj cilj, na dobrom smo putu da ga ostvarimo i neće nas zavarati, niti opustiti, dosadašnji rezultat. Daćemo sve od sebe na fizičkom, taktičkom i igračkom planu, kako bismo zabeležili novu pobedu- rekao je Aničić.

Prvotimac Filip Božić spreman je za susret sa protivnikom i pozvao je Šapčane da budu podrška ekipi sa tribina u borbi za važne bodove.

-Igrači su spremni za meč i pored ovog ubrzanog ritma odigravanja utakmica. Moramo da pratimo takav tempo i sigurno je da ćemo dati sve od sebe da zabeležimo dobar rezultat. Šef mi je dao šansu u prošloj utakmici, mislim da sam je dobro iskoristio i naravno nadam se što većoj minutaži u narednim susretima- naveo je Božić.

Matija Miketić smatra da će ekipa opravdati očekivanja i epitet superligaša.

-Mislim da smo do sada pokazali kakva smo ekipa, kakav karakter imamo, da možemo da igramo protiv svake ekipe i da apsolutno zalužujemo da budemo u ovom rangu takmičenja. Idemo na tri boda, sigurni u pobedu. Verujem da neće biti nikakvih problema da realizujemo zadatke koje nam je šef postavio i da ćemo obezbediti opstanak u Super ligi- poručio je Miketić.

Biletarnice na stadionu Mačve sa radom počinju od 15 sati, a kapije stadiona se otvaraju sat kasnije.

D.D.

Exit mobile version