Mačva protiv Napretka na svom terenu

Prva utakmica pred šabačkom publikom u ovoj sezoni

Prvu utakmicu u novoj superligaškoj sezoni pred svojom publikom fudbaleri Mačve igraju u subotu od 19 sati protiv ekipe Napretka iz Kruševca. Šef stručnog štaba crveno- crnih Dragan Aničić  očekuje težak meč, budući da je protivnik među pet najboljih klubova u državi.

-Ekipa Napretka ima dva sigurno najbrža špic igrača u ligi Vukanovića i Ndiaye. Igrači su dugo zajedno, dobro vođeni. Prošle godine smo tamo izgubili, ovde u Šapcu smo pobedili u teškom susretu, kakav očekujem ponovo i u subotu. Pokušaćemo da sve njihove mane iskoristimo, a dobre stvari koje imaju u igri predupredimo našom dobrom igrom u defanzivi. Sigurno je da ćemo dati sve od sebe da pokažemo da i u ovakvom sastavu u ovom trenutku možemo da pariramo svakoj ekipi u Super ligi- naveo je Aničić.

Prvotimac Mladen Lazarević kaže da ekipa Napretka ima sličan stil igre kao i Mačva.
-Kruševljani imaju brz kontranapad koji mi postižemo preko Gavrića i Gemovića. Mislim da neće biti mnogo igre, ali sigurno je da ćemo dati 100 posto svojih mogućnosti da osvojimo prva tri boda pred domaćom publikom. Nadam se da će podrška sa tribina biti brojna, sigurno je da nam to znači posebno u Šapcu. Prošle godine smo bili treći tim po gledanosti, nadam se da će tako biti i u ovoj sezoni- rekao je Lazarević.

Petar Gigić veruje da je prednostŠapčana što igra na domaćem terenu, te da to moće doneti pobedu.

-Ekipa Napretka je za razliku od nas sezonu startovala pobedom, ali u Šapcu smo mi favoriti. Ovom prilikom bih pozvao navijače da dođu u što većem broju da nas podrže i da zajedno osvojimo prva tri boda u prvenstvu. Uz naš maksimum i njihovu podršku, pozitivan rezultat mora doći- poručio je Gigić.

Biletarnice na dan utakmice sa radom počinju od 16 časova, a cena ulaznica je ista kao i prošle sezone. Zapad 500 dinara, Istok 300 i Jug 200 dinara. Po propisu superligaškog takmičenja, deca do 16 godina mogu prisustvovati utakmicama jedino u pratnji punoletne osobe i u tom slučaju ulaz na stadion za decu je besplatan. Sezonske ulaznice se mogu kupiti u prostorijama FK Mačva svakog radnog dana od 09 do 14 časova po sledećim cenama: Zapad 5.000 dinara, Istok 3.000 i Jug 2.000 dinara.

 

Exit mobile version