Mačva protiv Inđije u subotu na svom terenu

U drugom kolu Super lige Srbije

Prvu utakmicu na svom terenu u ovoj superligaškoj sezoni fudbaleri Mačve igraju protiv Inđije u subotu od 20 sati, u drugom kolu Super lige Srbije.

Šef Stručnog štaba Darko Tešović rekao je očekuje dolazak još jednog igrača na poziciji koja je crveno- crnima bitna i da će time biti okončan prelazni rok za tim koji predvodi. Imamo dovoljno kvalitetnih igrača svesnih šta im donosi dobra igra i rezultat koji postižu u klubu, smatra on.

-Zdrava konkurencija koja će biti žešća nego prethodnih godina motivisaće ostale igrače da daju optimalni kvalitet i samim tim ćemo i mi moći da ostvarimo svoj cilj. Pripremamo se za utakmicu s Inđijom, analiziraćemo i pokušati da razotkrijemo njihovu igru. Sigurno je da ćemo sa obe strane prikazati lep fudbal. Prvenstvo traje 37 kola, igra je tek počela. Nijedna ekipa nije još uvek u pravoj formi, za to treba strpljenje. Igrači vredno rade i uz kvalitetna pojačanja i znatno bolji teren, siguran sam da ćemo vrlo brzo vratiti tu našu prepoznatljivu formu i igru, koja privlači navijače da nas bodre sa tribina- rekao je Tešović i istakao da u subotu očekuje pravu fudbalsku atmosferu na stadionu u Šapcu.

Prvotimac Slavko Marić očekuje tešku utakmicu, budući da su se već sastajali sa njima tokom pripremnog perioda.

-Videlo se da ta ekipa hoće i želi da igra kvalitetan fudbal. S druge strane, naše želje su da pred domaćom publikom započnemo prvenstvo pobedom. Učinićemo sve, odigraćemo najbolje što možemo u tom trenutku da dođemo do tri boda. Pozivam navijače da dođu u što većem broju da nam pomognu da novu sezonu započnemo pobedom- naveo je Marić.

Igor Ristivojević rekao je da je ekipa Inđije odlična, te da nije slučajnost što su u Super ligi.

-Sigurno su zasluženo tu gde jesu. Nama ostaje da pogledamo video analizu njihove igre i da se što bolje spremimo za subotu. Igramo na našem terenu, pred našim navijačima. Ako budemo skoncentrisani od prvog minuta, strpljivi, pametni, agresivni, mislim da bodovi neće izostati. Očekujem kvalitetnu utakmicu koju ćemo okončati pobedom- naglasio je Ristivojević i pozvao publiku da bude dvanaesti igrač crveno- crnima i svojom podrškom pomogne da dođu do trijumfa.

Kovačević ima povredu lista, te nije siguran, kao i Predrag Jeremić, zbog povrede zadnje lože. Marko Jeremić stiče pravo učešća. Novajlije u klubu su Nikola Ašćerić, napadač iz Švajcarske, kluba Gais Geteborg, i Nenad Marinković, krilni napadač iz ruskog Tjumena. Nastup Ašćerića i Dukića nije siguran zbog postupka registracije koji još traje.

Utakmica se igra u subotu od 20 sati na stadionu Mačve. Blagajne se otvaraju od 18 sati na dan susreta, a cene ulaznica su iste kao i prethodne sezone.

D.D.

Exit mobile version