Mačva protiv Crvene zvezde u subotu

Fudbaleri Mačve sastaju se u subotu od 19 sati sa ekipom Crvene zvezde. Lider na tabeli ima ulogu favorita, ali crveno- crni su spremni da uprkos tome pokušaju da dođu do pozitivnog ishoda i u Šabac donesu bodove sa Marakane. Direktan prenos utakmice obezbeđen je na TV Arena sport.

Šef struke Mačve Darko Tešović očekuje da crveno- crni igraju bez pritiska i pokažu svoj kvalitet na dobrom terenu koji pruža sve uslove za dobru igru.
-Mnogi nas smatraju već poraženima, ali ja ne razmišljam na taj način. Probaćemo da ugrozimo protivnika, da iskoristimo slabiju stranu Zvezde, a koliko ćemo u tome uspeti zavisi od mnogo faktora. Najvažnije je da igrači budu raspoloženi i da eventualni strah i trema budu što manje izraženi. Ovo je jedna od najlepših utakmica u njihovoj karijeri, u kojoj ne treba da postoji pritisak. Vladan Milojević i ja se odlično poznajemo i kao što je njemu bio cilj i inspiracija da nadmudri Klopa, tako je meni cilj i inspiracija da nadmudrim njega- rekao je Tešović.

Prvotimac Marko Mijailović istakao je da je meč sa takvim protivnikom velika inspiracija za sve igrače.
-Radili smo cele nedelje i pripremali se da probamo da ih nadmudrimo dajući svoj maksimum. Naša dosadašnja igra pokazuje da možemo da igramo u plej of- u, budući da smo u poslednjih šest utakmica primili samo dva gola. Nadam se da ćemo nastaviti u ritmu dobrih rezultata- poručio je Mijailović.

Nemanja Tošić smatra da su disciplina i koncentracija tokom svih 90 minuta najvažniji za sutrašnji meč.

-Jasno je da je Zvezda favorit, ali i naša ekipa je u dobroj formi. Izlazimo iz dve dobijene utakmice, Marakana sama po sebi je najveći motiv u našem fudbalu, ali i veliki izazov. Mislim da imamo kvaliteta da igramo protiv Zvezde i da ćemo pokazati kavlitetnu igru i dobru borbu- naglasio je Tošić.

D.D.

Exit mobile version