Mačva protiv Borca na svom terenu

Pobeda prioritet

U prvoj utakmici plejauta fudbaleri Mačve u subotu od 18 sati igraju protiv Borca iz Čačka na domaćem terenu. 

Šef Stručnog štaba Mačve Dragan Aničić prvi put od početka prvenstva može da računa na sve igrače, što je, kako je istakao, veoma važno u ovoj fazi takmičenja. On je dodao da ovaj deo takmičenja ne dozvoljava greške, te da od predstojećih sedam utakmica crveno- crni moraju da izađu kao pobednici bar iz tri- četiri.

-Moramo odigrati pametno, i čak i ako ne možemo da pobedimo utakmicu, bar ne smemo da izgubimo. Borac iz Čačka nas je dobio zasluženo pre dve nedelje na svom terenu. Posebno ćemo obratiti pažnju na Kneževića, sigurno jednog od najboljih u ligi, ali i na ostale igrače, jer je Borac u drugom delu prvenstva pokazao da je ekipa koja svakog može da iznenadi. Ukoliko budemo bili borbeni i igrali sa više strasti, uz veliku podršku publike, verujem da rezultat neće izostati. Uveren sam da bi Šapčani voleli da i sledeće godine gledaju Super ligu- rekao je Aničić.

Prvotimac Filip Arsenijević smatra da nema lakih protivnika, ni utakmica, pa tako ni u ovoj fazi takmičenja, gde je ulog još veći i prostora za greške nema.

-Ekipa Borca nas je pre dva kola pobedila i sigurno je da ima iste ambicije i ovog puta. Međutim, svi smo svesni značaja ove utakmice i verujem da uz pravi odnos i zalaganje možemo doći do veoma važne pobede- naveo je Arsenijević.

Nemanja Tošić je podvukao da je meč prilika za revanš. Pobeda u prvoj utakmici bi obezbedila rasterećeniji ulazak ekipe u dalji tok plejauta.

-Borac nas jeste pobedio u Čačku pre dva kola, ali nisu nas ni nešto posebno nadigrali, tako da sad imamo priliku da pred našim navijačima i na našem terenu dođemo do važna tri boda- poručio je Tošić.

Biletarnice na stadionu Mačve sa radom počinju u subotu od 15 sati, a kapije stadiona se otvaraju od 16 sati.

D.D.

Exit mobile version