Mačva poražena na svom terenu

U četvrtom kolu plej- auta Super lige Srbije

U četvrtom kolu plej- auta Super lige Srbije Mačva je u četvrtak pretrpela ubedljiv poraz od Zemuna 1:5 (1:2). Golove za protivnika postigli su Kukuličić 09 i 77.min, Ilić 26.min, Ristović 56.min, Tomić 66.min, dok je za crveno- crne strelac bio kapiten Filip Pejović u 40.minutu. Loš start, crveni karton za Ristivojevića u 11.minutu, na kraju je i rezultirao negativnim ishodom za Šapčane.

Šef struke Mačve Darko Tešović rekao je da nije prvi put da njegovi igrači prave greške, ali da neće dozvoliti da se to dogodi i treći put.

-To što je naš igrač uradio u roku od možda nekih pet minuta je u fudbalu ne neoprostivo, nego jednostavno ne sme da se dešava ni u mlađim kategorijama. To nas košta utakmice koja je za nas trebala da bude mirna i sa pozitivnim rezultatom. Sa smušenom odbranom i primljenim golom, crvenim kartonom i dobrim individualnim igračima protivnika, sve što smo planirali pada u vodu. Zemun je ekipa koja želi da igra i od činjenice da imaju rezultat i igrača više, jako je teško odbraniti se. Nismo bili spremni na ovako loš dan, jeste malo teži poraz. Pred svaki njihov gol imali smo šansu, ali tako se desi da lopta nikako neće u gol- naveo je Tešović.

Pomoćni trener Zemuna Sava Šašić čestitao je svojim igračima na borbenosti, u skladu sa ciljem da budu pobednici plej- auta.

-Imamo jedan plan, model igre koji smo predstavili i koji hoćemo da držimo do kraja ovog takmičenja i da budemo najbolji. Čestitke mojim igračima na zalaganju i odgovornosti u igri. Mislim da je ipak crveni karton presudio i prelomio utakmicu- istakao je Šašić.

Mačva: Puletić (g), Pejović (k), Tošić, Ivić, Marković, Gavrić (Jovanović od 81.min), Šušnjar (Marić od 17.min), Mijailović, Ristivojević, Đoković (Stevanović od 68.min) i Milosavljević. Žuti kartoni: Gavrić 61.min. Crveni kartoni: Ristivojević u 11.min.

Zemun: Milošević (g-k), Mladenović, Kiso, Kukuličić (Vidić od 81.min), Azemović, Ristović, Ilić, Vučić, Mijailović, Đalović (Nešović od 57.min) i Stojanović (Tomić od 46.min). Žuti kartoni: Đalović 34.min i Kukuličić 61.min.

Mačva posle susreta sa Zemunom zauzima četvrto mesto na plej- aut tabeli sa 20 bodova. Narednu utakmicu crveno- crni igraju sa ekipom Spartaka u sredu od 18 sati.

D.D.

Exit mobile version